Trīsbumbu spēļu ielu basketbola pirmajā dienā risinājās notikumi, kuri pilnīgi noteikti ieviesīs pamatīgu sajukumu kopvērtējumā, jo no futbola pirmā astotnieka šoreiz augstāko vietu dalītājos iekļuva tikai viena komanda.

Apskati foto!

Ielu basketbolā komandas tika sadalītas trīs grupās, pa piecām komandām katra, bet uz augstāko vietu dalīšanu no tām tika vien divas labākās. Par nāves grupu varēja nodēvēt B, kurā spēlēja uzreiz trīs futbolā pirmā četrinieka komandas – “Krauzers” , “Daciks&Co” un “Maskava” – kā arī “Bucher Sghoerling” (5.vieta futbolā) un “Taverna” (9.). Ļoti pārliecinoši nospēlēja strītbola speciālisti no “Taverna”, uzvarot visos mačos, bet otrās ceļazīmes liktenis izšķīrās pēdējā spēlē, kurā Maskava ar 11:6 pieveica “Krauzeru” , tā atņemot izredzes gan talseniekiem, gan buheriem.

Lielākā drāma izvērsās A grupā, kuras pēdējā spēlē “Gālene” ar 11:6 pieveica “Gambino” komandu, kas nozīmēja, ka trim komandām – abām šīm un “Rio” – ir pa diviem panākumiem. Likteņa ironija, bet gāliņciemnieki ar uzvaru sev nepalīdzēja un nogremdēja arī “Gambino” , jo labāko sešniekā iekļuva tieši “Rio” , kā arī “Blāzma”, kuras rēķinā tikai uzvaras.

C grupā iztika bez īpašas intrigas. “Inkubators” izcīnīja četrus panākumus, bet otrās ceļazīmes liktenis, kā vēlāk izrādījās, izšķīrās jau trešajā kārtā, kurā “Zirga gaļa” ar 11:7 pieveica “Kureksu”.

Līdz ar to pirmajā sešniekā iekļuva “Blāzma”, “Rio”, “Tāverna”, “Maskava”, “Inkubators” un “Zirga gaļa” , bet pārējās komandas spēlēs 7.-15. vietu, ņemot līdzi savstarpējās spēlēs izcīnītos punktus. Ņemot vērā, ka strītbola pirmais trijnieks būtiski atšķirsies no tā, kādā secībā komandas finišēja futbolā, skaidrs, ka nozīmīga bus cīņa ne tikai pirmajā sešniekā, bet par jebkuru augstāku pozīciju. Vēl patīkamāk, ka jau tagad var droši prognozēt, ka viss šajās spēlēs izšķirsies tieši to pēdējā veidā – pludmales volejbolā.  

Visi Trīsbumbu spēļu 1. basketbola dienas rezultāti pieejami šeit.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: