Latvijas kausa izcīņā futbolā ceturtdaļfinālā izdevies iekļūt arī mūsu FK Ventspils futbolistiem, kas viesos ar 2:1 apspēlēja komandu Spartaks.

Par šīs spēles favorītu neapšaubāmi tika uzskatīta mūsu vienība, bet tā neuzskatīja pretinieki, kas neatļāva ventspilniekiem vieglu pastaigu pa futbola laukumu. Jau spēles 9. minūtē pirmie vadībā izvirzījās Spartaka spēlētāji, kas Latvijas futbola 1. līgas čempionātā 12 vienību konkurencē ieņem tikai astoto vietu. Vārtus pretinieku labā guva Radžabs Gadžialijevs, kas izmantoja vairāku mūsu aizsargu nesaprašanos savu vārtu priekšā.

Jāpiebilst gan, ka FK Ventspils šajā spēlē neizmantoja savus vislabākos spēkus, dodot iespēju laukumā sevi pierādīt vairākiem rezervistiem. Uz rezervistu soliņa atradās tādi spēlētāji kā Aleksandrs Vlasovs, Maikls Tukura, Artūrs Zjuzins, Aleksejs Višņakovs, Ritvars Rugins, Seržs Tatjefangs un Nauris Bulvītis. Tomēr mača gaitā Ritvars Rugins, Artūrs Zjuzins un Seržs Tatjefangs devās laukumā.

Pirmā puslaika beigās skaisti izspēlētu kombināciju noslēdza Visvaldis Ignatāns, tādējādi izlīdzinot mača rezultātu. Arī otrajā puslaikā vārtus guva jau minētais Ignatāns, kas ar skaisti izpildītu soda sitienu no aptuveni 19 metriem izrāva Ventspilij uzvaru.

Ceturtdaļfināla mači, pēc Latvijas Futbola federācijas mājaslapā pieejamās informācijas, notiks nākamgad, bet finālspēle paredzēta 18. Maijā (tās norises vieta vēl tiks precizēta).

Citu astotdaļfinālu spēļu rezultāti: SalaspilsDaugava (Daugavpils) 0:10, Olimps/RFSJūrmala-VV 0:0 (6:7 11 metru sitienu sērijā), BlāzmaLiepājas Metalurgs 0:1, Daugava/RFS–Tranzīts 3:1, Gulbene2005Skonto FC 2:3, ValmieraJaunība 0:0 (7:6 11 metru sitienu sērijā). Pēdējā astotdaļfināla spēle starp Metta-LU un Jelgavu notiks 20. oktobrī plkst. 19.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: