Ventspils atbalstītais šorttrekists Haralds Silovs svētdien ar izcīnīto bronzas medaļu uzsāka jauno sezonu Nīderlandes pilsētā Hērenvenā notikušajās starptautiskajās sacensībās "Invitational Cup".

Sacensībās kopumā startēja 35 sportisti. 2009. gada Eiropas vicečempions un Vankūveras olimpisko spēļu dalībnieks Haralds Silovs kopvērtējumā ieņēma trešo vietu, piekāpjoties vien mājiniekam Sjinkijam Knegtam un Lielbritānijas sportistam Džekam Velbornam. 1500 metru distancē Haralds bija trešais ātrākais, 500 metros - piektā vieta, bet 1000 metru distancē latvietis bija ātrāks par visiem pārējiem.

2010. gada pasaules junioru čempionāta 5. vietas ieguvējs 500 m distancē Jēkabs Saulītis sacensības noslēdza 26. pozīcijā.

2011. gada Eiropas čempionāts šorttrekā arī notiks šajā pilsētā, un tas piedod šīm sacensībām papildu prestižu. Šobrīd mūsu komandas līderis Silovs trenējās kopā ar savu treneri Jeroenu Oteru un Nīderlandes izlasi Hērenvenā. Jēkabs Saulītis trenējas Ventspilī latvijas izlases trenera Māra Birzuļa vadībā.

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: