Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēlē Ventspilī mājiniekiem pirmajā setā izdevās pabiedēt draudīgos sāncenšus no RTU/Robežsardzes, taču vēl vairāk pārsteigt un paņemt kaut setu nesanāca.

Ventspilnieki kausa izcīņas pirmajā posmā divas reizes ar 3:0 pieveica SK Vecumnieki komandu, bet izloze bija noteikusi, ka nākamie pretinieki būs tieši RTU/Robežsargs volejbolisti. Latvijas spēcīgākā komanda Ventspilī ieradās vien bez pieredzējušā Armanda Celitāna, bet visi pārējie līderi bija ierindā. Cīņas pirmajā setā VK Ventspils prata likt nervozēt spēcīgajiem sāncenšiem, pat liekot trenerim Raimonds Vildem pieprasīt pārtraukumu. Diemžēl seta izšķirošajos brīžos sāncenšu pieredze un meistarība ņēma virsroku – zaudējums 19:25.

Arī otrajā setā gluži ar vienu kreiso apspēlēt sevi mājinieki neļāva, taču par intrigu parūpēties arī neizdevās, piedzīvojot zaudējumu 16:25. Diemžēl ar to mājinieku apņēmība arī bija galā, un pēdējā setā laukumā pilnībā dominēja šīs cīņas favorīti – 10:25 setā, 0:3 cīņā. Piedzīvots zaudējums, kurā noteikti ir arī ieguvumi, jo bieži tikt pie pieredzes cīņā ar šādiem sāncenšiem Nacionālās līgas komandām neizdodas.

Pieredzes krāšanas turpinājums 4. decembrī risināsies Rīgas Olimpiskajā centrā.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: