Kārtējo panākumu guvuši FK Ventspils veterāni, kas triumfējuši telpu futbola turnīrā Olainē.

Olainē norisinājās telpu futbola turnīrs veterāniem. Uz uzaicinājumu piedalīties tajā atsaucās arī FK Ventspils veterāni. Sākotnēji bija plānots, ka šajā turnīrā piedalīsies desmit komandu, taču beigās dažādu sakritību un apstākļu dēļ piedalījās tikai četras komandas, piemēram, Liepājas komanda ceļā uz turnīru nokļuva avārijā. Līdz ar ventspilniekiem turnīrā startēja arī Olaines, Rīgas un Carnikavas veterāni.

 

Turnīra nolikums paredzēja, ka komandās jābūt spēlētājiem, kas vecāki par 40 gadiem, bet viens spēlētājs varēja būt jaunāks – 35 gadus vecs un vecāks. Izcīnot uzvaru visās spēlēs, par turnīra uzvarētājiem kļuva mūsu veterāni:Igors Sondors (kapteinis), Sergejs Solomonovs, Andrejs Saleiko, Vladimirs Blaževics, Aleksandrs Mastrjakovs, Andrejs Supe, Andrejs Silajevs, Germans Rostovs, Andrejs Marčenkovs un Valerjans Zaharevskis.

 

Turnīra pirmajā spēlē viņi ar 6:1 apspēlēja mājiniekus –Olaines spēlētājus. Divus vārtus guva Saleiko, bet pa vienam precīzam raidījumam Sondoram, Silajevam, Supem un Blaževicam. Otrajā mačā ar 4:1 tika pieveikta Rīga, bet trešajā ar 5:2 –Carnikava. Šajās spēlēs Saleiko kontā pieci gūtie vārti, bet trīs maču summā viņam septiņi rezultatīvi sitieni, kas mūsu futbolistam ļāva kļūt par turnīra rezultatīvāko spēlētāju.

 

Jāatzīmē, ka pēdējās divās spēlēs ar diviem sekmīgiem raidījumiem vēl izcēlās arī Sondors, bet reizi precīzs bija gan Mastrjakovs, gan Solomonovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: