Volejbola kluba Ventspils spēlētāji vienā elpas vilcienā pārvarējuši Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālu un iekļuvuši nākamajā posmā, kur viņus sagaida tikšanās ar Shenker līgas klubu RTU/Robežsardze.

Ventasbalss.lv jau rakstīja, ka pirmajā mačā savā laukumā ar Vecumnieku volejbolistiem ventspilnieki sāncenšiem neatstāja nekādas cerības, svinot uzvaru 3:0 (19, 19, 18). Tik pat pārliecinoši mūsējie aizvadīja arī maču izbraukumā, tikai vienā no setiem Vecumnieku volejbolistiem ļaujot gūt vairāk nekā 20 punktus un vēlreiz svinot uzvaru 3:0 (-19, -22, -18).

Ventspilniekiem tagad priekšā cīņa ar Shenker līgā rūdīto RTU/Robežsardze komandu, kuru turklāt šobrīd ir labākā no Latvijas vienībām šajā turnīrā. Robežsargi 11 spēlēs izcīnījuši 19 punktus, par diviem atpaliekot no trešās vietas. Ko vien vērta ir Raimonda Vildes atrašanās šīs komandas galvenā trenera postenī, bet komentārus neprasa arī ilggadējs Latvijas izlases spēlētājs Armands Celitāns. Komandā ir arī citi Latvijas izlases kandidāti, kā arī Austrālijas izlases cēlājs Georgijs Sukačovs.

Vārdu sakot, pārbaudījums ventspilniekiem būs ļoti nopietns, bet tā pirmais cēliens jau nākamajā trešdienā – 27.novembrī – risināsies 6. vidusskolas sporta zālē. Atbildes spēle 4. decembrī Rīgā.

Ceturtdaļfinālā jau iekļuvuši arī VK Mārupe un VK Aizkraukle spēlētāji, kuru sāncenšu tajā būs, attiecīgi, Biolars/Jelgava un Poliurs/Ozolnieki, bet par iespēju tikties ar Daugavpils Universitātes komandu vēl turpina cīņu Cēsu un Aizputes volejbolisti. Pirmajā mačā ar 3:2 pārāki bija vidzemnieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: