Par skaistākajiem vārtiem Latvijas futbola Virslīgā aprīlī atzīts FK Ventspils uzbrucēja Daniila Turkova raidījums mačā ar Daugavpils Daugavu, bet kopumā pieciniekā ir trīs ventspilnieku vārtu guvumi.

Daniila Turkova precīzais sitiens mačā ar Daugavpils Daugavu tika izdarīts no patālas distances, bet bumba vārtos lidoja tieši zem pārliktņa, kas arī padarīja šo sitienu īpašu. Protams, arī brīdis, kad vārti tika gūti, tāds bija – ventspilnieks samazināja rezultāta starpību, panākot 2:3 un atjaunojot FK Ventspils cerības uz kādu punktu pret čempioniem. Jāatgādina, ka FK Ventspils šajā mačā galu galā uzvarēja 4:3.

 

Par otro efektīgāko atzīts Jurija Žigajeva raidījums čempionātā pirmajā spēlē, kurā Ventspilī viesojās FK Jelgava. Pirmajā puslaikā pussargs izšķīrās par ļoti tālu sitienu un raidīja bumbu precīzi vārtu devītniekā. Ventspilnieki šajā mačā uzvarēja 4:0.

 

Savukārt Top5 ievada Tornikes Tarhinišvili vārtu guvums mačā ar Liepājas metalurgu – tāla piespēle, Žigajevs ar papēdi bumbu nogādā uz soda laukuma robežas, kur pie tās tiek Tornika un sit precīzi. Tie gan bija ventspilnieku vienīgie vārti Liepājā, bet mačā tika piedzīvots zaudējums 1:3.

Žurnālistu balsojums marta/aprīļa skaistāko vārtu guvumam

  Žigajevs Turkovs Tarknishvili Gladiļins Šabala
Edmunds Novickis, Sportacetrs.com 3 2      
Ivars Āboliņš, Playboy 2     3 1
Vladimirs Ivanovs, Telegraf 2 3     1
Ilvars Koscinkevičs, Sporta Avīze 3 1    
Anatolijs Kreipāns, Sporta Avīze 2   1  
Nauris Mackevičs, Sportacentrs.com 3   1  
Agris Suveizda, Sportacentrs.com 3 1    
Valērijs Karpuškins, Čas     2 1
Uldis Glušaks, Privātā Dzīve 2 3     1
Jānis Lazdāns, Latvijas radio 2     1
Gatis Kreceris, TVNET          
Latvijas futbola Virslīga 2     1
Latvijas Futbola federācija          
KOPĀ 24 26 2 7

7

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: