Dažādu čempionātu izslēgšanas spēles aizvadījušas komandas ar Ventspils basketbolistiem sastāvā un treneriem pie stūres.

Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) finālā iekļuvusi Armanda Krauliņa un Kristīnes Silarājas vienība SK Cēsis, kas sērijā līdz divām uzvarām ar 2:0 pieveica Liepājas Papīru. Pirmajā spēlē cēsnieces savā laukumā uzvarēja ar 80:56, bet atbildes spēlē izbraukumā bija pārākas ar 66:58. Pirmajā spēlē Silarājas kontā 13, bet otrajā – trīs gūtie punkti.

 

Tikmēr TTT/Rīga, kuru pārstāv Paula Tomsone, un RTU/Merks cīņā būs nepieciešama trešā – izšķirošā – spēle. Pirmajā mačā ar 89:88 uzvarēja TTT/Rīga basketbolistes, bet otrajā ar 72:59 panākumu guva RTU/Merks. Tomsone šajā pusfināla sērijā vēl pagaidām ar gūtiem punktiem nav izcēlusies.

 

Izslēgšanas spēles sākušās arī Igaunijas basketbola čempionātā. Turnīra ceturtdaļfinālu ar uzvaru un zaudējumu uzsākusi Māra Ļaksas pārstāvētā Rakveres Tarvas, kas vispirms savā laukumā guva panākumu 89:81, bet pēc tam izbraukumā ar 67:80 piekāpās Parnu. Ļaksam attiecīgi 14 un seši gūtie punkti. Tajā pašā laikā divus zaudējumus piedzīvojusi Sanda Buškevica vadītā Valga, kas ar 65:85 (izbraukumā) un 62:78 (savā laukumā) piekāpās vienai no čempionāta galvenajām favorītēm – Tartu Rock.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: