Veiksmīgi pagājusi Ventspils Digitālā centra dzimšanas dienas mēneša pirmā nedēļa, bet arī šodien notiks desmit gadu jubilejas svinību pasākumi.

Šodien no plkst. 13 līdz 16 Digitālajā centrā viesosies Microsoft Latvija pārstāvji, kas Ventspils skolu skolotājus mācīs strādāt ar programmu “Microsoft OneNote 2010”. Šī programma ir kā visaptveroša digitālā piezīmju grāmata.

 

Ceturtdien, 11. aprīlī, plkst. 10 Digitālā centra lielajā zālē notiks jubilejas “ne-konference” – konkrētas jomas (šajā gadījumā – informācijas un komunikāciju tehnoloģiju) interesentu saiets, kur interaktīvi tiek radītas jaunas idejas.

 

Piektdien, 12. aprīlī, plkst. 14 Ventspils skolu skolotāji tiek aicināti uz tikšanos ar SIA “Baltijas Biroju Tehnoloģijas” pārstāvjiem, kuri vēlas skolotājus iepazīstināt ar šādām tēmām – “Apgāda Zvaigzne ABC interaktīvie mācību materiāli un risinājumi” un “Interaktīvo uzdevumu daudzveidība”.

 

Pirmajā svētku nedēļā Digitālais centrs piedāvāja piedalīties Karjeras dienā, tikties ar Nodarbinātības valsts aģentūras karjeras izvēles konsultantu un, pildot testus un pārrunājot intereses, izvēlēties sev piemērotāko profesiju. Bija arī pasākumi Ventspils skolotājiem un skolēniem, bet pirmo jubilejas mēneša nedēļu noslēdza Ventspils jauniešu īsfilmu festivāla pasākums, kurā tika demonstrētas visas 15 konkursam iesniegtās īsfilmas, kā arī apbalvoti uzvarētāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: