Svētdien ar maču pret "Turības" komandu punktu "Aldaris" LBL regulārajai sezonai liks BK "Ventspils" basketbolisti. Spēles sākums pulksten 17.

Nedz viena, nedz otra komanda šī spēle vairs nevar izmainīt vietu turnīra tabulā, kas gan nenozīmē, ka līdzjutējus gaida garlaicīga bumbošana. Gluži pretēji - ja apstākļi nespiež, komanandām bieži vien sanāk iepriecināt līdzjutējus ar skaistu basketbolu. Nu, gluži kā Zvaigžņu spēlē. "Turība" turnīra tabulā vēl var panākt "Jūrmalu/Feniksu", taču savstarpējā cīņā pārāki bijuši jūrmalnieki. Līdz ar to "Turībai" jau jāsamierinās ar 10. vietu 11 komandu konkurencē. Savukārt BK "Ventspils" regulārajā sezonā jau nodrošinājuši otro vietu, kas nozīmē, ka komanda jau var domāt par pusfinālu.
 
 Abu komnandu pirmajā spēlē Mārupē pārliecinošu uzvaru 100:65 svinēja ventspilnieki, un interesanti, ka rezultatīvākie komandām bija spēlētāji, kas vēl pērn bija klubabiedri. Ventspilniekiem labākais punktu guvējs bija Uģis Pinete (16), bet studentiem 17 guva vēl nesen ventspilnieks Kārlis Apsītis, kurš ir labākais punktu guvējais "Turībai" šosezon. Savukārt Pinetem tā bija līdz šim rezultatīvākā spēle LBL.
 
BK "Ventspils" tā būs jau ceturtā spēle nedēļas laikā, taču pēc tās uz pāris nedēļām varēs atpūstirs no basketbola, gaidot LBL pusfinālu.
 
bkventspils.lv
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: