Turpinot Ventspils Mūzikas vidusskolas 85. gadu jubilejai veltīto pasākumu ciklu, sestdien, 13. aprīlī, plkst. 16.00 Jaunrades namā koncertu sniegs Pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu nodaļas audzēkņi un absolventi.

Koncerta programmā izskanēs gan latviešu šlāgermūzikas popūrijs, gan mūsdienu holandiešu komponista Jakoba de Hāna (Jacob De Haan) lielformāta skaņdarbs pūtēju orķestrim “Concerto D'amore”, kas ietvertrīs dažādus stilus, proti, baroka, pop un jazz, gan Ž. B. Arbāna skaņdarbs “Venēcijas karnevāls” u.c.

Kopā ar pūtēju orķestri koncertā uzstāsies arī solisti, Ventspils Mūzikas vidusskolas absolventi - saksofoniste Daiga Solovjova, eifonisti Uģis Strauja un Rolands Stucers, klarnetists Alvils Altmanis, kā arī trompetists Jānis Ivuškāns.

Kā noslēdzošais koncertu cikla pasākums notiks 20. aprīlī plkst.17:00 teātra namā “Jūras vārti”, kur izskanēs Ventspils Mūzikas vidusskolas jubilejai veltīts lielkoncerts. Pēc koncerta plkst. 20.00 teātra namā “Jūras vārti” sāksies Ventspils Mūzikas vidusskolas absolventu un pedagogu salidojums.

Plašāka informācija par pieteikšanos salidojumam pieejama skolas mājas lapā www.vmv.ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: