Noslēgumam tuvojas Olimpiskā centra Ventspils atklātais hokeja čempionāts, un tajā ļoti svarīgu uzvaru cīņā par zelta godalgām guvuši Rodeo hokejisti.

Rodeo ceturtā apļa otrās kārtas mačā ar 7:2 (4:0, 1:2. 2:0) pieveica Dundagu. Interesanti, ka uzvarētāju komandas sastāvā ar vārtu guvumu izcēlās septiņi dažādi spēlētāji – Andis Araks, Renārs Vaitkuss, Viesturs Vinciuns, Viesturs Šauriņš, Edgars Kurpics, Mārtiņš Lilienfelds un Renāts Vieško. Savukārt Dundagai ar precīziem metieniem atzīmējās Andris Meiers un Edgars Gricinskis.

Šobrīdi Rodeo hokejisti ar 22 izcīnītiem punktiem ieņem otro vietu čempionāta kopvērtējumā, tikai par diviem ačiem atpaliekot no līderiem Saldus/PRYOR spēlētājiem. Abām vienībām līdz čempionāta noslēgumam atlikušas vairs tikai divas spēles, un vienā no tām abas tiksies savā starpā. Šajā mačā, kas risināsies svētdien pulksten 19.30, arī lielā mērā noskaidrojot, kura būs jaunā čempione.

Jāatgādina, ka aizvadītajās trijās spēlēs divas reizes pārāki ir bijuši saldenieki (8:3, 6:2), bet reizi panākumu guvuši motobraucēji (4:0). Jāpiebilst, ka otra spēle Rodeo būs ar Kureksu, bet Saldum – ar Dundagu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: