Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pavasara rumulēšanās kalnā

Lemberga hūte sākās ar nobraucienu karnevāla tērpos pa slaloma trasi. Jaunākā dalībnieka balvu šajā nobraucienā saņēma tikai četrus gadus jaunā Alise Ose. Savukārt krāsainākā dalībnieka balvu ieguva Gustavs Ķēniņš. Pie labākās komandas titula tika Avārijas brigāde, bet jestrākie dalībnieki izrādījās no Zelta olimpiskās cerības vienības.

Tiesas spriedums vēl jāgaida

Administratīvās rajona tiesas spriedums par tārgalnieces Ineses pārsūdzēto Ventspils novada Bāriņtiesas lēmumu tiks paziņots 5. aprīlī. Tikmēr 11 gadīgais puisēns ļoti skumst pēc mājām, bet Inese ilgojas beidzot satikt bērnu.

2.lpp. Viedoklis: „Valstij nav televīzijas”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Tas, kas pēdējos gados tiek raidīts televīzijas ekrānos, ir pasakāms divos vārdos: Bez robežām. Latvijas Republikai vairs sen kā nav savas televīzijas. Viena daļa informācijas ir zem stingas varas partiju kontroles, pārējais ir viss kaut kas, kam nav ne konkrēta mērķa, ne nosaukuma, ne apzīmējuma, ne programmas.»

3.lpp.

Šogad gaidāmi vismaz divi kruīza kuģi

Paredzams, ka jūnijā un septembrī Ventspils ostā piestās kruīza kuģi, katru reizi šurp atvedot vismaz 650 pasažieru.

Kāvi, baigi vai vienkārši ziemeļblāzma

Svētdienas vakarā daudzviet Latvijā un arī Ventspilī redzēta ziemeļblāzma.

Aculiecinieki ir sajūsmā par neparasto dabas parādību.

4.lpp. Pašvaldība informē.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Futbolisti pendelēs izcīna vietu pusfinālā

FK Ventspils futbolisti iekļuvuši Latvijas futbola kausa izcīņas pusfinālā, jo aizraujošā un nervus kutinošā cīņā spēja atspēlēties no 0:1 un pēcspēles 11 metru sitienu sērijā savā laukumā ar 6:5 pieveica citu Virslīgas komandu – Spartaku.

Studentiem sestā uzvara pēc kārtas

Noslēgumam tuvojas Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas regulārais čempionāts. Tā finišā jau sešas uzvaras pēc kārtas izcīnījuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, bet punktu čempionātam viņi pieliks ar izbraukuma maču Saldū.

7.lpp. Sporto un atpūties.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: