Par Ventspils čempioniem kērlingā pirmo reizi kļuvuši Arbo komandas spēlētāji, kuri līdz šim varēja palielīties ar visiespaidīgāko sudraba medaļu kolekciju.

Izšķirošās cīņas Arbo sāka ar uzvaru 13:3 pret komandu Lavīna, kas regulārajā sezonā ieņēma otro vietu, tā nodrošinot vietu finālā un arī apliecinot, ka ir ļoti labā sportiskajā formā. Maksimālo uzdevumu izpildīja arī trīskārtējās pilsētas čempiones komanda Pērles spēlētājas, vispirms uzvarot IceSharks (8:4), bet otrajā spēlē arī Lavīnu (9:1).

Fināls izvērsās spraigs un rezultatīvās, bet uzvaru 13:9 tomēr izdevās izcīnīt Arbo vīriem, tā pirmo reizi tiekot pie pilsētas čempionu titula, bet Pērlēm šoreiz bija jāsamierinās ar sudraba medaļām. Šosezon Arbo komandas sastāvā spēlēja Mārtiņš Libkovskis (skips), Aivis Bērziņš, Kārlis Libkovskis, Lauris Bērziņš, Vilnis Krauze un Jānis Krauze.

Cīņā par trešo vietu nu jau eksčempioni Ice Sharks pieveica Lavīnu ar 12:0, bet spraiga izvērsās cīņa par piekto vietu, kurā 3M+ komanda ar 7:6 apspēlēja pagājušās sezonas bronzas komandu Co2. Ar pārliecinošu uzvaru sezonu noslēdza Quattro meitenes, kas čempionāta pirmajā posmā bija starp līderiem. Panākums 9:0 pret Ice Storm, ļāva jaunietēm izcīnīt septīto vietu.

Apskati foto!

Ventspils čempionāta noslēguma tabula

vieta komanda
1 Arbo
2 Pērles
3 IceSharks
4 Lavīna
5 3M+
6 Co2
7 Quattro
8 Ice Storm
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: