Latvijas čempionātā telpu futbolā pusfinālā iekļuvuši Hondas spēlētāji, kas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā divas reizes apspēlēja Orions/FK Ogre komandu.

Jau ziņojām, ka ventspilnieki savā laukumā svinēja uzvaru papildlaikā 4:3, un arī atbildes spēle risinājās ļoti spraigi. Pēc pirmā puslaikā viesi bija zaudētājos 0:2, bet jau otrā sākumā Maksims Kolokoļenkins vienus vārtus atguva. Vēl pēc četrām minūtēm Ruslans Marčenkovs jau panāca izlīdzinājumu, bet atrisinājumu komandas tomēr atlika uz pēdējām minūtēm. 34. minūtē Dmitrijs Kuzmins izvirzīja vadībā Hondu, tāpēc mājinieki, cenšoties izraut vismaz neizšķirtu, vārtsargu mainīja pret vēl vienu laukuma spēlētāju. Šoreiz risks neattaisnojās – mača priekšpēdējā minūtē ventspilnieku vārtsargs Jevgeņijs Siromolotovs ar precīzu sitienu devītniekā no savas laukuma puses panāca 4:2 un pielika punktu jautājumam par pusfinālistiem.

Jāatgādina, ka ventspilnieki regulārajā sezonā finišēja trešajā vietā, bet tagad arī izslēgšanas spēlēs Honda apliecināja savas pamatotās pretenzijas uz cīņu par medaļām. Pretī pusfinālā stāsies divkārtējie valsts čempioni un tradicionālie finālisti Raba spēlētāji. Turklāt jāpiebilst, ka, atšķirībā no Hondas, kas, tuvojoties lielā futbola sezonai zaudējusi vairākus spēlētājus, rīdzinieki sastāvu papildinājuši ar leģionāriem.

Ceturtdaļfinālā Raba ar 5:1 un 4:1 pieveica ISMA spēlētājus, bet ar ventspilniekiem šosezon rīdzinieki uzvaras dalījuši uz pusēm – pirmajā aplī ar 7:4 pārāka bija Raba, bet otrajā aplī Honda revanšējās ar 4:3. Pirmā spēlē Rīgā paredzēta jau 9.martā, bet otrais mačs Ventspilī – 16.martā. Finālā iekļūs komanda, kas uzvarēs trīs mačos. Otrajā pusfināla pāri spēkiem mērosies pēdējo gadu nemainīgie čempioni Nikar un Monarhs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: