20. martā plkst. 13.00 teātra namā “Jūras vārti” tiks izrādīta Latvijas Leļļu teātra izrāde “Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”.

Kurš gan nepazīst mazo, čaklo princesīti, kuru ļaunā pamāte burve padara par kalponi? Izrādē visi labi zināmie varoņi un notikumi atdzīvojas vēlreiz. Vēlreiz ļaunā ķēniņiene no burvju spoguļa uzzina, ka Sniegbaltīte ir skaistāka par viņu, vēlreiz mednieks aizved Sniegbaltīti uz mežu, kur tā rod patvērumu septiņu rūķīšu namiņā, vēlreiz pamāte mēģina nodarīt Sniegbaltītei ļaunu, lai pati kļūtu par visskaistāko, un atkal mīlestība pārvar visus šķēršļus, bet ļaunprātība saņem pelnīto sodu.

Režisori - Valdis Pavlovskis un Māris Koristins, scenogrāfs - Pāvils Šenhofs, leļļu skulptore - Marga Austruma, bet lomās - Ķēniņiene, Rūķis Labulis (Vija Blūzma), Sniegbaltīte (Santa Didžus), Princis, Rūķis Čīkstulis (Edgars Kaufelds), Rūķis Drošulis (Miķelis Žideļūns), Rūķis Rūculis (Anrijs Sirmais), Rūķis Jautrulis (Artūrs Putniņš), Spogulis, Rūķis Mierulis (Dace Vītola), Rūķis Bailulis (Silvija Bitere), Mednieks (Valdis Vanags).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: