Pie ceturtās uzvaras Latvijas čempionātā telpu futbolā tikuši Hondas spēlētāji, kas viesos šokēja turnīra vicelīderus Rabas spēlētāju, izcīnot panākumu 4:3.

Pirmā apļa spēlē Ventspilī Raba rezultatīvā cīņā bija pārāka ar 7:4. Rīgā pirmais puslaiks gandrīz jau noslēdzās bez vārtu guvumiem, tomēr tā pēdējā minūtē Dmitrijam Kuzminam izdevās atklāt rezultātu. Tūlīt pēc pārtraukuma ventspilnieks bija precīzs vēlreiz, bet četras minūtes vēlāk pirmais precīzais sitiens padevās arī laukuma saimniekiem. Tāds pats laika sprīdis pagāja līdz nākamajam vārtu guvumam, turklāt precīzā sitiena autors atkal bija Kuzmins – 3:1 Hondas labā!

Spēle kļuva atklātāka un nākamo divu minūšu laikā komandas apmainījās vārtu guvumiem (Hondai vārti Vladimiram Kopčam), kas puslīdz drošā vadībā joprojām ļāva turēties ventspilniekiem. Divas minūtes līdz spēles beigām Raba samazināja rezultāta starpību līdz minumam, bet panākt kaut ko vēl Honda sāncenšiem neļāva – uzvara 4:3.

Ventspilniekiem tā bija ceturtā uzvara astoņās spēlēs, bet Rabai tikai otrā neveiksme. No trešās vietas Hondu tagad šķir vien trīs punkti. Tagad čempionātā būs pārtraukums līdz 12.janvārim, kad ventspilnieki savā laukumā tiksies ar šobrīd trešajā vietā esošo RTU.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: