BK "Ventspils" centies vienoties par līguma noslēgšanu ar pieredzējušo latviešu centra spēlētāju Kasparu Kambalu, žurnālam "Sporta Avīze" atklājis kluba valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics.

Kambala pagājušo sezonu pavadīja Turcijas čempionāta komandā Ankaras "Turk Telekom", tomēr pagaidām viņš jaunu darbavietu tā arī nav atradis. Pleinics apstiprinājis, ka sarunas ar Kambalu bijušas, tomēr pašlaik jautājums par komandas sastāva papildināšanu netiek risināts, jo vienība sezonas pirmajā pusē demonstrē izteikti pārliecinošu sniegumu.

Šīs sezonas 22 mačos visos turnīros ventspilnieki izcīnījuši 21 uzvaru. "To sacensību līmeni, kurās piedalāmies, mēs šobrīd turam ar spēlētājiem, kas jau ir mūsu rīcībā, līdz ar to plānu papildināties pagaidām nav," citēts Pleinics.

Aizpagājušajā sezonā 33 gadus vecais Kambala paguva uzspēlēt uzreiz trīs dažādās komandās, spēlējot Bulgārijā, Turcijā un Irānā. Tāpat karjeras laikā Kambala spēlējis ASV, Spānijā un Krievijā, bet izlases rindās viņš piedalījies trijos Eiropas čempionāta finālturnīros.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: