Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs nosaucis tos 21 futbolistu, kuri ir kandidātu sarakstā 2012. gada Eiropas čempionāta futbolā atlases cikla spēlēm.

Tāpat treneris atklāja, ka kandidātu sarakstu līdz šīs nedēļas beigām varētu papildināt vēl viens vai divi futbolisti. «Šie manis nosauktie spēlētāji ir tie, ar kuriem rēķināmies tagad, bet līdz nedēļas beigām kandidātu saraksts varētu tikt papildināts, jo viss atkarīgs no tā, kādā sportiskajā formā katrs ir,» tā Starkovs.

Pirmo Eiropas čempionāta atlases cikla spēli Latvijas izlase aizvadīs 3. septembrī, kad savā laukumā cīnīsies ar grupas galveno favorīti Horvātiju. Savukārt jau 7. septembrī mūsējie izbraukumā tiksies ar Maltu. Vēl mūsu grupā spēlē Grieķija, Izraēla un Gruzija. Latvijas izlases kandidātu sarakstā iekļauti arī FK Ventspils spēlētāji: vārtsargs Aleksandrs Koliņko, aizsargs Ritus Krjauklis un pussargs Jurijs Žigajevs.

Latvijas U17 futbola izlase (1994. gadā dzimušie futbolisti) piedalīsies starptautiskā turnīrā, kas notiks Lietuvā, Palangā un Kretingā. No 23. augusta līdz 29. augustam galvenā trenera Oļega Blagonadeždina vadītā Latvijas izlase vispirms aizvada grupu turnīru, kurā tiksies ar Ukrainas, Moldovas un Gruzijas vienaudžiem. U17 izlases sastāvā iekļauti arī divi FK Ventspils spēlētāji: aizsargs Ēriks Melbārdis un pussargs Igors Barinovs, kā arī mūsu Kārlis Plendišķis, kurš pārstāv Vācijas klubu Brēmenes Werder.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: