FK Ventspils futbolisti šīs sezonas ceturtajā Kurzemes derbijā savā laukumā ar 0:3 atzina Liepājas metalurga pārākumu, tā faktiski izstājoties no cīņas par zelta medaļām.

Spēli pārliecinošāk iesāka liepājnieki, kas jau piektajā minūtē atklāja rezultātu. Mājinieku saspēlē sava soda laukuma tuvumā beidzās ar Ģirta Karlsona iejaukšanos – slaidais uzbrucējs pārtvēra bumbu un raidīja to vārtos. Jau pēc astoņām minūtēm rezultāts kļuva 0:2, kas pēc soda sitiena bumbu ar galvu vārtos novirzīja Ritis Leilūga. Starp abiem šiem vārtiem izcelties varēja arī ventspilnieki, taču to neļāva izdarīt Pāvels Doroševs, lieliski nospēlējot liepājnieku vārtos.

 

Otro puslaiku aktīvāk jau uzsāka mājinieki, bet sāncenši veidoja bīstamus pretuzbrukums. Viens no tiem beidzās ar noteikumu pārkāpumu soda laukumā. Karlsons vēlreiz izmantoja FK Ventspils aizsargu nesaskaņoto darbošanos, iegāja soda laukumā un jau nonāca pret Maksimu Uvarenko, kad viņu aiz pleca parāva Antons Kurakins – pendele. To precīzi realizē Genādijs Soloņicins... 0:3.

 

Kopvērtējumā tagad katra komanda aizvadījusi pa 31 spēlei. Pirmajā vietā joprojām atrodas Daugavpils Daugava, kas tikusi pie 67 punktiem, bet tai ar 64 punktiem seko liepājnieki. Savukārt pa 61 punktam iekrājušas Skonto un Ventspils komandas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: