Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība, šodien plkst. 20:30 "Arēnā Rīga" Eiropas čempionāta  kvalifikācijas turnīra mājas spēlē tiksies ar Melnkalnes izlasi. Laukumā dosies arī ventspilnieki Jānis Strēlnieks, Ronalds Zaķis un jaunpienācējs Ingus Bankevics.

Sestdienas spēlē, kad Latvijas valstsvienība devās laukumā pret Somijas izlasi, basketbols bija skatāms ar slidošanas elementiem, jo Arēnas Rīga spēles laukums bija pārvērties par īstu slidotavu. Kā vēlāk atzina ventspilnieks Ronalds Zaķis, spēlēt esot bijis neiedomājami grūti, kas prasījis lielāku piepūli un papildus spēku šķiešanu. Cerams, ka šodien Arēna Rīga būs sagatavota atbilstoši noteikumiem un nopietns basketbols pret grupas līderiem Melnkalni varēs sākties.

Somijas spēlē patīkami pārsteidza BK "Ventspils" jaunieguvums Ingus Bankevics, septiņās ar pusi minūtēs gūstot 15 punktus. Kopumā visā spēlē Bankevics guva 26 punktus un kļuva par Latvijas izlases rezultatīvāko spēlētāju. Savukārt Ronalds Zaķis guva 12 punktus, bet Jānis Strēlnieks tikai 5, tiesa viņš laukumā pavadīja arī ievērojami mazāk laika, nekā iepriekšējā spēlēs.

Šodienas pretinieks Melnkalne ir A grupas līdera un tiekoties ar šo komandu pirmajā spēlē izbraukumā, Latvijas izlase piedzīvoja sāpīgu zaudējumu ar rezultātu 96 : 66. Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagataskis portālam basket.lv pastāstījis, ka cerams pirmās spēles kļūdas netiks atkārtotas un gūtās uzvara divās spēlēs būs vairojušas tikai spēlētāju pārliecību.

Kā būs šodien, to redzēsim jau vakarā. Tie, kuriem nebūs iespēja vērot spēli klātienē varēs to noskatīties Viasat Sport Baltic tiešraidē 20:30 vai ierakstā TV6 kanālā plkst. 23.45.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: