Basketbola klubs „Ventspils”, pārspējot Krievijas klubu Maskavas "Dynamo”, Liepājas Olimpiskā centra organizētājā kausā ierindojās 3.vietā. Ventspilnieki pretiniekus pārspēja ar rezultātu 91:69, bet rezultatīvākie BK "Ventspils” rindās bija Meiers ar 17 un Sims, kurš laukumā pavadīja 15 minūtes, 14 punktiem.

Spēli pārliecinoši uzsāka ventspilnieki, veiksmīgi realizējot vairākus uzbrukumus un nostiprinoties vadībā. Noslēdzoties pirmajam puslaikam, ventspilnieki bija vadībā ar rezultātu 43:27. Sākoties spēles 3. ceturtdaļai, laukumā devās komandas jaunā maiņa, kuri apņēmīgi turpināja atrāvienu, ceturtdaļai noslēdzoties ar rezultātu 68:48. Atskanot spēles beigu signālam BK "Ventspils" bija 22 punktu pārsvars - 91:69.

Basketbola kluba „Ventspils” galvenais treneris Roberts Štelmahers: „Kopumā ar aizvadīto turnīru esmu apmierināts, jo izdevās iespēlēt mūsu komandas jaunos basketbolistus, īpaši jau pēdējās divās spēlēs. Lielais spēles laiks spilgtāk parādīja viņu stiprās un vājās puses, pie kurām mums jāstrādā. Tāpat izdevās iekļaut komandas spēlē izlases spēlētājus Artūru Bērziņu un Mārtiņu Meieru, kuri nebija ar mums kopā sagatavošanās posmā. Neapmierina zaudējums Klaipēdas „Neptunas” komandai, kuru ļoti vēlējāmies uzvarēt. Šī spēle parādīja mūsu trūkumus. Ir vēl dažas lietas, pie kurām mums jāpaspēj piestrādāt līdz sezonas sākumam, bet kopumā ar katru spēli mēs savu sniegumu uzlabojam.”

Jautājot par Sanda Valtera iekļaušanos komandas spēlē, Štelmahers atzina, ka problēmu nav bijis: „Sandis ar mums kopā trenējās jau kādu laiku, tāpēc viņš ļoti viegli iekļāvās komandā. Patīkami, ka ar savu pieredzi un padomiem viņš ļoti palīdz mūsu komandas jaunajiem spēlētājiem.”

„Liepājas Lauvas” cīņā par 5. vietu piekāpās Igaunijas „TU Rock” ar rezultātu 65:104. Finālā tikās divas Lietuvas komandas - "Šiaulia - Triobet" un Klaipēdas "Neptunas". 

BK „Ventspils” savas pēdējās pārbaudes spēles aizvadīs Jāņa Strēlnieka "Spartak” organizētā turnīrā Sanktpēterburgā no 28. – 29. septembrim. Pirmā oficiālā jaunās 2012./2013. sezonas mājas spēle plānota 10. oktobrī Latvijas Basketbola līgā pret "Barons Kvartāls" komandu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: