Bijušais BK "Ventspils" spēlētājs Stīvens Grejs noslēdzis negarantēto treniņnometnes līgumu un centīsies iekļūt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" sastāvā.

Bez Greja šādu līgumu noslēguši vēl divi spēlētāji, kuri centīsies trenerus pārliecināt par savu lietderību un ieņemt pēdējās brīvās vietas "Wizards" sastāvā. Pašlaik Vašingtonas komandai ir 13 spēlētāji ar pilnībā garantētiem līgumiem, Šelvinam Makam ir daļēji garantēts līgums, bet pirms jaunās sezonas katrai komandai var sastāvā būt 15 basketbolisti.

Šovasar Grejs "Wizards" komandas sastāvā spēlēja NBA Vasaras līgā Lasvegasā, izceļoties ar 7,3 punktiem un 2,0 rezultatīvām piespēlēm vidēji mačā, turklāt mačā ar Milvoki "Bucks" ar tālu divu punktu vērtu metienu mača izskaņā panāca izlīdzināja, palīdzot izcīnīt uzvaru 78:75.

Grejs "Ventspils" rindās aizvadīja visu pagājušo sezonu, Eiropā spēlējot pirmo reizi. Pirms tam viņš bija absolvējis Gonsagas universitāti un spēlējis Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā.

Latvijas Basketbola līgas (LBL) turnīra izslēgšanas spēlēs Grejs vidēji mačā guva 7,3 punktus un izcīnīja 1,8 atlēkušās bumbas, palīdzot "Ventspils" komandai sasniegt finālu.

LETA

Foto: brewhoop.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: