Veiktas izmaiņas Ventspils novada kokapstrādes uzņēmuma SIA "Kurekss" valdē, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma valdes locekļa amatā iecelts Armands Tolkaņovs. Darbu valdē turpina tās priekšsēdētājs Jānis Apsītis un valdes loceklis Arnis Apsītis.

Saskaņā ar "Firmas.lv" datiem, "Kurekss" apgrozījums pērn bijis 31,354 miljoni latu, kas ir nedaudz vairāk nekā 2010.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 30,791 miljonu latu.

Uzņēmuma peļņa pagājušajā gadā samazinājusies par 31% un bijusi 3,281 miljoni latu salīdzinājumā ar 4,794 latu peļņu 2010. gadā.

Kā norādīts uzņēmuma vadības ziņojumā, pērn visvairāk zāģmateriālu realizēts Lielbritānijā, kā arī Ēģiptē, Dienvidkorejā, Francijā un Beļģijā. Lai nodrošinātu vēl stabilākas zāģbaļķu piegādes, uzņēmums turpināja pirkt augošu koku cirsmas Kurzemes reģionā, šim nolūkam novirzot vairāk nekā vienu miljonu latu. Tāpat pērn vairāk nekā piecus miljonus latu uzņēmums ieguldīja jaunu ražošanas iekārtu iegādē.

Patlaban uzņēmums ir viena no lielākajām zāģētavām, kā arī kokmateriālu sagatavotājiem Latvijā. Visu saražoto produkciju "Kurekss" eksportē uz Lielbritāniju, Ēģipti, Franciju, Beļģiju, Koreju un Vāciju.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka uzņēmuma pamatkapitāls ir 2,964 miljoni latu, bet kapitāldaļas pieder Arnim un Jānim Apsīšiem - pa 50% katram.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: