Par augusta labāko treneri Latvijas futbola virslīgā atzīts ventspilnieks Jurģis Pučinsks, bet labākā spēlētāja balva ceļos uz Liepāja pie lietuvieša Rita Leilugas.

Jurģis Pučinskis Ventspils Virslīgas komandu sāka trenēt maija vidū, kad no darba tika atbrīvots līdzšinējais treneris Sergejs Podpalijs. Pirms tam Pučinskis darbojās ventspilnieku dublieru komandā un veiksmīgi spēja iejusties arī Virslīgas komandas vadītāja krēslā, proti, rezultāti valsts čempioniem pakāpeniski uzlabojās un augustā komanda aizvadīja vienu no veiksmīgākajiem čempionāta mēnešiem. Par neapmierinošu jāuzskata neizšķirts (0:0) mājās pret ''Jelgavu'', taču omu noteikti uzlabo uzvara mājās 1:0 pār principiālāko konkurentu ''Liepājas metalurgu'', izbraukuma triumfs Gulbenē 2:1, Rīgas ''Daugavas'' sagraušana ar 5:0 un sausā uzvara pār ''METTA/LU'' ar 2:0.

Mēneša labāko spēlētāju nosaka žurnālistu balsojums, kuriem pievienojas Latvijas Futbola federācija un biedrība ''Latvijas Futbola Virslīga''. Mēneša labākā trenera noteikšana ir vien pēdējo divu minēto kompetencē. 

futbolavirsliga.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: