Pēc vasaras pārtraukuma atsākas tautas sporta pasākuma "Nāc un sporto!" aktivitātes - skrējieni „Reņķa dārzā”, akmeņu mešana Ventspils pludmalē un orientēšanās sacensības Staldzenē un Ventspilī.

 „Nāc un sporto!” programmā Reņķa dārzā jau pavasara sezonā 19.aprīlī, 26.aprīlī, 10.maijā, 17.maijā un 7.jūnijā norisinājās pavasara sezonas vidējās distances skrējieni un nūjošana. Šobrīd klāt rudens sezona un noslēdzošie divi posmi 13.septembrī un 27.septembrī turpināsies kā ierasts Reņķa dārzā un starts visos posmos tiks dots plkst. 18.00.Dalībniekus aicinām pieteikties starta vietā no plkst. 17.30.

Sezonas noslēgums plānots 27.septembrīun dalībniekus, kas būs piedalījušies visvairāk posmos un veikuši visvairāk kilometrus, gaida pārsteigumu balvas no skrējienu organizatoriem. Atgādinām, ka katrs skrējiena dalībnieks varēs izvēlēties distances garumu atbilstoši savām spējām un fiziskajai sagatavotībai - no viena līdz pieciem kilometriem.

23. septembrī  plkst. 12:00 Ventspils pilsētas pludmalē iepretim glābšanas stacijai notiks tradicionālās Akmens mešanas sacensības, kur savus spēkus varēs pārbaudīt ikviens interesents.

Orientēšanās sporta cienītāji tiek gaidīti piedalīties „Ventspils  AZIMUTS  2012” orientēšanās sacensību seriālā, un šī gada noslēdzošie 7. un 8. posms norisināsies:

  • 13. septembrī Ventspils Piejūras kempingā
  • 20. septembrī Staldzenē

Starts abās kārtās atvērts no plkst. 15:00 līdz 18:00 (šajā laika intervālā dalībnieks pats var izvēlēties, cikos startēt). Orientēšanās sacensībās tiek piedāvātas ikvienam vecumam un meistarībai atbilstošas distances. Ir distance iesācējiem, kuras veikšanai nav nepieciešamas priekšzināšanas orientēšanās sportā. Iesācējiem tiek nodrošināta apmācība un kompass. Dalībniekam nepieciešams skriešanai pa mežu piemērots apģērbs un apavi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: