Ventspils Tehnikuma topošie ēdināšanas un viesnīcu pakalpojumu speciālisti šonedēļ piedalās izstādē “Riga Food 2012”.

17.starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, inovāciju, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2012” izstāžu centrā Ķīpsalā risinās līdz 8.septembrim. Tā ir gada nozīmīgākais nozares pasākums Baltijas reģionā, kas gan dalībnieku, gan profesionālu apmeklētāju statusā pulcē teju visus reģiona nozares uzņēmējus, valsts, pašvaldību un nevalstiskās organizācijas, kā arī saistīto nozaru ekspertus un investorus.

 

Līdzās daudzajiem profesionāļu konkursiem Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) stendā notiek galda servēšanas konkurss, kurā Latvijas restorāni, kafejnīcas, viesnīcas, mācību iestādes un piegādātāji prezentēs sevi, servējot un dekorējot galdus un radot patīkamu vidi maltītes baudīšanai. Ar senlatviešu - ventiņu saimes galda klājumu savas profesionālās zināšanas, prasmes un iemaņas demonstrē arī Ventspils Tehnikuma topošie ēdināšanas un viesnīcu pakalpojumu speciālisti un pedagogi.

 

Par sadarbību ventspilnieki saka paldies pils krogam "Melnais sivēns" (SIA "Kusman") un Ventspils Amatu mājas administrācijai un darbiniekiem. Galda klājumus visu izstādes laiku varēs vērtēt ikviens izstādes apmeklētājs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: