Startējusi Latvijas pludmales futbola sezona. Šogad valsts čempionātā piedalās astoņas komandas, tajā skaitā, FK „Honda” no Ventspils.

Aizvadītas pirmās četras spēles, kurās Honda izcīnīja divas uzvaras, bet turnīra tabulā mūsu komanda ieņem dalītu 3. - 5.vietu. Ventspilnieki sāka ar uzvarām 4:1 un 8:4, bet tad sekoja ļoti rezultatīvs neizšķirts 7:7, kas pēc šīs sezonas noteikumiem punktus turnīra tabulā ierakstīt neļauj. Mūsu futbolisti šajā mačā bija vadībā ar 6:2, taču izšķirošajiem notikumiem spēku pietrūka.

 

Izturēt līdz galam neizdevās arī posma pēdējā spēlē, lai gan no nelabvēlīgā 0:3 Honda panāca 4:4. Galu galā tomēr bija jāsamierinās ar zaudējumu 5:9. Honda kļuva par rezultatīvāko pirmā posma komandu, bet Aleksnadrs Novožilovs izvirzījies vadībā turnīra snaiperu sarakstā – viņa rēķinā 11 vārti. Septiņi precīzi sitieni Mihaila Rjumšina kontā. Jāpiebilst, ka vairāki ventspilnieki arī ieinteresēja Latvijas izlases trenerus.

 

Komandas sastāvā spēlē Dmitrijs Kuzmins, Oļegs Jakovļevs, Ruslans Marčenkovs, Maksims Kolokoļenkins, Sergejs Ciganovs, Sergejs Loginovs, Igors Potapenko, Aleksandrs Novožilovs, Mihails Rjumšins, Andrejs Aleksiks, Vitālijs Petkevičs, Romans Ohrimenko, Vladimirs Isajevs, Aleksandrs Čikiņovs, Jevgēņijs Siromolatovs.

 

Nākošās spēles mūsu komanda aizvadīs 17. jūnijā, kad Rīgā tiksies ar Skonto FC un RTU komandām. 

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: