Ar iespaidīgu panākumu pēc nelielas pauzes Latvijas futbola čempionātu atsākuši FK Ventspils futbolisti, viesos ar 5:0 sagraujot Gulbenes komandu.

Pirms šīs spēles komandas šķīra vien divi punkti, un pirmais puslaiks aizritēja atbilstoši turnīra tabulai – ventspilnieki kontrolēja bumbu, bet mājinieki labi aizsargājās, tomēr pašā izskaņā rezultātu atklāja Federiko Martiness. Otrajā puslaikā ventspilnieki sarīkoja īstu vārtu birumu. 63. minūtē izgājienu viens pret vienu ar vārtsargu realizēja Igors Cigirlašs, bet desmit minūtes vēlāk Daniils Turkovs panāca jau 3:0. Jau pēc minūtes cipari uz tablo nomainījās atkal – precīzi sita Romāns Bespalovs.

Punktu sagrāvei pielika 18 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Svārups, kuram tie bija pirmie vārti virslīgā. Savukārt Gulbenes spēlētāji piedzīvoja šīs sezonas pirmo zaudējumu savā laukumā.

Ventspilnieki turnīra tabulā pakāpušies uz ceturto vietu, bet no trijnieka komandu šķir vien divi punkti, tiesa visas komandas nav aizvadījušas vienādu spēļu skaitu. Nākamajā kārtā FK Ventspils atkal spēlēs viesos – 17. jūnijā Rīgā ar Daugavu - , bet savā laukumā komandu redzēsim 21. jūnijā, kad pie mums brauks virslīgas debitanti Metta/LU spēlētāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: