Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Prezidents: «Gaidāms naudas un cilvēku pieplūdums...»

Plānojot Ventspils vizīti, Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš gribēja redzēt visu jauno, kas radies mūsu pilsētā un ko viņš nebija redzējis pirms tam, ar ko pilsēta tiecas uz nākotni un uz kuru pusi virzīta mūsu rītdiena. Pēc tikšanās ar ventspilniekiem prezidents atzina: jums šī rītdiena ir!

Rumbenieks soļos Londonas olimpiādē

Londonas olimpisko spēļu dalībnieku pulku tagad papildinājis arī mūsu labākais soļotājs Arnis Rumbenieks, kurš Lietuvā, Alītā, izpildīja olimpisko B normatīvu 20 kilometru soļojumā.

2.lpp. Viedoklis: „Gandarījuma kalns”, laikraksta “Ventas Balss” galvena redaktore Gundega Mertena.

«Kalna idejas un paša kalna tapšanas sākuma stadijā nereti izskanēja jautājumi, kāpēc tāds kalns mums jābūvē? Tāpat joprojām dažiem nav skaidrs, kāpēc velti jātērē nauda, neskatoties uz to, ka desmitiem reižu ir rakstīts un stāstīts, ka kalna būvniecība naudu nemaksā.»

3.lpp.

Uzber kalnu un paceļ karogu

Zilais karogs Ventspils pludmalē pacelts četrpadsmito reizi, savukārt iedzīvotāju iesaistīšana Lemberga hūtes uzbēršanā notika pirmo reizi.

Dīvaini zvani arī ventspilniekiem

Naktī uz pirmdienu daudzi Latvijas, tai skaitā Ventspils iedzīvotāji saņēmuši zvanu no kāda mistiska telefona numura.

Novada upītē salaiž forelītes

Desmit tūkstoši mazu forelīšu ir pievienojušās tikpat pērn ielaistajām zivtiņām kādā mazā Ventspils novada upītē. Šāda akcija notiks vēl divus gadus.

4.lpp. Prezidents Ventspilī.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Latvijas izlase iegūst Baltijas kausu

Latvijas futbola valstsvienība, kuras sastāvā spēlēja arī FK Ventspils kapteinis Vitālijs Smirnovs un Igors Savčenkovs (tagad pārstāv Skonto FC), triumfējusi tradicionālajā Baltijas kausa izcīņā, finālā spraigā un dramatiskā pēcspēles sitienu sērijā apspēlējot Somijas izlasi.

Airētājiem Sprinta diena

Limbažos notika starptautiskas smaiļošanas un kanoe airēšanas sacensības Sprinta diena, kurās, neskatoties uz nelabvēlīgajiem laika apstākļiem, pie vairākām godalgām izdevās tikt arī mūsu sportistiem.

7.lpp. Novadā. Pabalstu saņēmējiem tagad jāstrādā

Izmaiņas likumdošanā, kas sociālo pabalstu saņēmējiem liek noteiktas stundas strādāt apkārtnes labiekārtošanā, pašvaldībai ļāvis ietaupīt un palielināt brīvpusdienu saņēmēju skaitu. Garantētā minimālā ienākuma (GMI) pieprasītāju skaits manāmi sarucis.

Trepju meistara Jura stāsts

Jura Kozlova ģimene Sarnatē dzīvo kopš deviņdesmit otrā gada. Toreiz viņi bija tikai divi, kopā ar sievu Litu, bet nu – jau septiņi. Juris kļuvis par tuvā un tālā apkārtnē pazīstamu amatnieku. Viņa meistarstiķis ir trepes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: