Inčukalna sporta kompleksā norisinājās Latvijas čempionāts galda hokejā Open nominācijā jeb atklātajā klasē, kurā startēja 87 dalībnieki.

Jāpiebilst, ka to skaitā bija arī spēlētāji no Lietuvas, Igaunijas un Zviedrijas. Ventspili šajās sacensībās pārstāvēja 14 Jaunrades nama galda hokeja komandas spēlētāji un Ventspils galda hokeja kluba vadītājs Dainis Zariņš.

Vislabāk no mūsējiem veicās Edžum Kaņepam, kurš izcīnīja 18. vietu, bet 21. un 22. vietā ierindojās attiecīgi Aleksandrs Žernovojs un Viesturs Lapiņš. Lieliskas sacensības aizvadīja arī Baiba Dace Ozoliņa, kas finišēja augstajā 24. pozīcijā. Kārtējo Latvijas čempiona titulu izcīnīja rīdzinieks Edgars Caics, kas aiz sevis otrajā un trešajā vietā atstāja Matīsu Saulīti un Kārlis Balodi (abi no Inčukalna).

Tomēr ar šo turnīru galda hokeja sezona Latvijā vēl nav noslēgusies, jo no 8. līdz 10. jūnijam Rīgā notiks Eiropas čempionāts, kurā dalību valsts izlases sastāvā jau nodrošinājuši ventspilnieki Edžus Kaņeps, Baiba Dace Ozoliņa, Laima Kamzola un Rūdolfs Kamzols.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: