Noslēdzies Olimpiskā centra Ventspils hokeja čempionāta 2. līgas turnīrs, par kura uzvarētāju kļuva Dundagas otrā komanda, finālā pārliecinoši pārspējot Tornado 2.

Tornado otrā komanda no cīņas par 2. līgas zeltu pārsteidzoši izsita regulārās sezonas uzvarētāju Rodeo, taču panākumu gājienu finālā turpināt neizdevās. Dundagas spēlētāji izšķirošo cīņu aizvadīja ļoti apņēmīgi, un pēc divām trešdaļām jau bija vadībā ar 7:0. Lai gan trešo periodu komandas noslēdza neizšķirti, uzvarētāju noteikšanu tas nekā neietekmēja – 8:1 un 2. līgas zelts ceļo uz Dundagu.

Krietni spraigāk risinājās cīņa par bronzu starp Rodeo un VPP. Zaudējuši pēcspēles metienu sērijā spēli pusfinālā, motosportisti riskēja bullīšu sērijā arī palikt bez medaļām. Šoreiz tomēr paveicās. Mača pamatlaiks beidzās bez vārtu guvumiem, bet pēc spēles metienu sērijā bija nepieciešami pieci piegājieni. Galu galā vārtos trāpīt izdevās Rodeo spēlētājam Uģim Lazdiņam un šie vārti arī izrādījās izšķirošie – regulārās sezonas uzvarētāji tika arī pie bronzas medaļām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: