Latvijas futbola virslīgas čempionātā zaudējumu piedzīvojuši FK Ventspils futbolisti, kas savā laukumā ar 0:1 piekāpās FK Jelgava, bet šajā kārtā zaudējumus piedzīvoja arī citi čempionāta līderi.

Ventspilnieki Jelgavas komandai piekāpās kausa ceturtdaļfinālā, tāpēc šoreiz alka revanša, taču ar gribēšanu vien šoreiz bija par maz. Mājinieki vairāk kontrolēja bumbu, vairāk uzbruka, taču bīstamus momentus veidoja reti. Vēl vairāk, pirmo astoņu minūšu laikā trīs reizes tuvu vārtu guvumiem bija viesi. Pirmais puslaiks noslēdzās bez precīziem sitieniem, bet otro daudz aktīvāk sāka dzeltenzilie.

Taču apņēmības pietika vien minūtēm desmit, kurās Marku Bogdanovu pārspēt tomēr nesanāca. Jo tuvāk nāca mača beigas, jo nervozāk sāka darboties laukuma saimnieki. Galā haotiskā spēle beidzās ar vārtu zaudējumu – neviena nepieskatīts soda laukumā izrādījās Jelgavas lietuvietis Devids Lukošus, ar galvu sitot vārtu tālajā stūrī.

Atlikušajās desmit minūtēs ventspilnieki izveidoja vairāk bīstamu momentu nekā visā mačā pirms tam, taču... precīzu sitienu joprojām nebija. Komanda piedzīvoja otro zaudējumu sešos mačos – 0:1.

No līderiem zaudējumu nepiedzīvoja tikai Skonto, kas savā laukumā ar 1:0 pieveica Rīgas Daugavu. Sagrāvi Jūrmalā piedzīvoja Daugavpils Daugava, kas FC Jūrmala komandai piekāpās 1:6 (!!). Savukārt Liepājas metalurgs savā laukumā piekāpās Gulbenei – 0:1.

Čempionāta līderi ar 14 punktiem ir Skonto futbolisti, bet pa 12 punktiem ir uzreiz četrām – FK Ventspils, Daugava (D), Spartaks un Jūrmala. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: