Kurzemes reģionālās Valsts darba inspekcijas (VDI) vadītājas amatā stājusies Inta Neimane, kura iepriekš bija Ventspils sektora vecākā inspektore.

Iepriekšējā Kurzemes reģionālās VDI vadītāja Aija Brunovska no darba VDI aizgājusi pēc pašas vēlēšanās. Neimane VDI strādā kopš 2004. gada novembra un ir ieguvusi profesionālo maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā, kā arī augstāko profesionālo izglītību darba aizsardzībā.

Savā pirmajā darba dienā 1. februārī Kurzemes reģionālās VDI vadītājas amatā Neimane kopā ar VDI vadītāju Renāru Lūsi apmeklēja uzņēmumu "Liepājas metalurgs", lai iepazītos ar tā darbu, darba aizsardzības prasību ievērošanu un ar uzņēmuma vadību pārrunātu pēdējo notikušo nelaimes gadījumu darbā, kurā gāja bojā divi darbinieki, kā arī tādēļ, lai novērtētu uzņēmuma paveikto pēc iepriekšējiem nelaimes gadījumiem.

Kurzemes reģionālās VDI pārraudzībā atrodas Liepājas un Ventspils pilsētas, kā arī Aizputes, Alsungas, Brocēnu, Dundagas, Durbes, Grobiņas, Kuldīgas, Mērsraga, Nīcas, Pāvilostas, Priekules, Rojas, Rucavas, Saldus, Skrundas, Talsu, Vaiņodes un Ventspils novada uzņēmumi.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: