Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

No dauzoņām par ielu vingrotājiem

Agrāk dauzoņas un alkohola cienītāji, tagad – ielu vingrotāji un veselīga dzīvesveida piekopēji. Pozitīvie dvīņu brāļi Kozlovi ir iekarojuši arī televīzijas šovaLatvijas Zelta talanti skatītāju sirdis.

Bļitkotāji bauda ziemas priekus

Beidzot sākusies arī zemledus makšķerēšanas sezona! Pirmdien un otrdien dažs labs copmanis pamanījies izvilkt pat 10 kilogramu stinšu. Taču kādam pirmā bļitkošanas diena varēja beigties pavisam bēdīgi.

 

2.lpp.Viedoklis: „Gļēvulība”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena
Neviens Dieva, dabas un morāles likumus nav vēl atcēlis. Ne nauda vai tās trūkums, ne ieņemamais amats vai bezdarbs, ne spēka izsīkums vai tās pārpilnība nevar būt par iemeslu negodīgai rīcībai, tai skaitā citu cilvēku aprunāšanai un meliem.

3.lpp.

Slimnīca cīnās par lielāku finansējumu

Latvijas slimnīcas beidzot saņēmušas līguma projektu šim gadam. Kurzemes slimnīcas, tai skaitā Ventspils, savā nostājā ir vienotas – šādu līgumu parakstīt nevar, jo ar piešķirto finansējumu neiztiks.

Darba mūžu plāno pagarināt

Šobrīd daudzi pirmspensijas vecuma cilvēki ar bažām gaida Saeimas lēmumu, būdami neziņā, kādā vecumā varēs sākt baudīt vecumdienas. Dažādo gada skaitļu locīšana, raisījusi apjukumu. Vislielākā neizpratne ir tiem, kuri vēl iecerējuši izmantot iespēju pensionēties priekšlaicīgi, kā arī pēc 1952. gada dzimušajiem.

 

4.lpp.

Komentētāju anonimitāte ir ilūzija

SIA Ventas Balss šobrīd strādā pie tā, lai turpmāk blogus komentēt varētu tikai reģistrētie lietotāji un nepieļautu, ka portāls kļūst par vietu, kur izgāzt žulti, vai atriebības un personīgo attiecību kārtošanas placdarmu.

Kolhoza modelī saredz labumu

Mūsu novadā ir lauksaimnieki, kas kolhoza laikus piemin ar labu vārdu un apliecina: ja vien iestāšanās noteikumi būtu izdevīgi, viņi būtu gatavi arī tagad ar visu savu īpašumu stāties kolhozā. Citi savukārt to uzskata par absurdu ideju.

5.lpp. Darbs un nauda. Brīvprātīgie gūst darba pieredzi

Iegūt darba pieredzi un iepazīt profesiju – to paredz vairākas jauniešu programmas, kuras piedāvā Nodarbinātības valsts aģentūras Ventspils filiāle.

Sākušies algotie sabiedriskie darbi

Savus darba pienākumus uzsākuši pirmie 118 Ventspils bezdarbnieku, kas iesaistīti projektā Algotie pagaidu sabiedriskie darbi pašvaldībās. Projekts tiek finansēts no Eiropas sociālā fonda.

6.lpp. Sports. Loka šaušanā bronza Šatravam

Baltijas valstu čempionātā loka šaušanā no ventspilniekiem vislabāk veicies Pāvelam Šatravam, kurš kompaktloku klasē tika pie bronzas medaļas, bet desmitniekā ierindojās vēl trīs kluba Odisejs pārstāvji.

Kērlinga čempiones uzņem apgriezienus

Ventspils čempionātā kērlingā arvien pārliecinošāk spēlē pašreizējās čempiones Pērles, kas nav zaudējušas jau piecus mačus pēc kārtas un turpina uzlabot savu situāciju turnīra tabulā.

7. lpp. Veselības aprūpe uz riteņiem

Pagājušās nedēļas nogalē Ventspilī, līdzās pilsētas poliklīnikai, bija novietojies aptuveni 12 metru garš treilers, kura sānus rotāja jautri, krāsaini zīmējumi. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: