Olimpiskā centrs Ventspils atklātajā čempionāta hokejā divus punktus 2. līgas turnīra tabulā ierakstījuši Kurekss spēlētāji, kas pēcspēles metienu sērijā ar 5:4 pieveica Kuldīgas komandu.

Jau mača pirmajā minūtē rezultātu atklāja viesi, bet trešdaļas izskaņā Kurekss panāca izlīdzinājumu. Arī otrajā periodā pirmie vārti krita ātri, bet šoreiz izcēlās kocinieki, kas bija vadībā, arī dodoties atpūtā – 3:2. Pēdējā trešdaļāKurekss panāca arī 4:2, taču sāncenši līdz pamatlaika beigām spēja panākt izlīdzinājumu un varēja arī izraut uzvaru, taču nerealizēja skaitlisko vairākumu.

Abas komandas jau bija nopelnījušas pa punktam, bet spēles uzvarētājus bija jānoskaidro pēcspēles metienu sērijā. Kuldīdznieks Oļegs Zubriļens savu iespēju nerealizēja, bet Helmuts Jansons bija precīzs, nodrošinot Kurekss uzvaru 5:4. Jansonam tie bija otrie vārti mačā, bet vēl ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Artūrs Pliens. Vieni vārti un rezultatīva piespēle Artūram Šķierim, bet Dainis Mucenieks divas reizes asistēja. Kuldīgas sastāvā pa diviem vārtiem Zubriļenam un Marisam Jevdokimovam, bet Mārcis Zīle divas reizes piespēlējis.

Kurekss spēlētāji ar šo uzvaru nostiprinājušies trešajā vietā 2. līgas tabulā un tikai par diviem punktiem atpaliek no Dundagas komandas, kurai gan vēl rezervē viens mačs. Dundadznieki svētdien (18.45) tiksies ar līgas līderiemRodeo hokejistiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: