Skolniece, kura vakar Ventspilī, ar velosipēdu braucot uz skolu, cieta ceļu satiksmes negadījumā, šodien no Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas tiks pārvesta uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu Rīgā, informēja Ventspils reģionālās slimnīcas galvenā ārsta vietnieks Olafs Ķeņģis.

Lai gan arī Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas mediķi var sniegt meitenei nepieciešamo medicīnisko palīdzību, tomēr nolemts viņu nodot bērnu neiroķirurga uzraudzībā Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, piebilda Ķeņģis.


Meitene joprojām nav pie samaņas - viņa atrodas medikamentozajā miegā. Viņas stāvoklis ir smags, un būs nepieciešama ilgstoša ārstēšanās, norādīja Ķeņģis.

Negadījuma rezultātā meitene guva galvas sasitumus un bezsamaņā tika nogādāta Ventspils reģionālās slimnīcas reanimācijas nodaļā. Viņai lauzta arī kāja.


Jau ziņots, ka negadījums notika vakar Ventspilī, Kustes dambī. 2000. gadā dzimusī meitene ar velosipēdu braukusi uz skolu. Lai izvairītos no sadursmes ar mikroautobusu, kas izbraucis no šķērsielas, viņa iebraukusi pretējā braukšanas joslā, kur sadūrusies ar pretī braucošo automašīnu "VW Transporter".


LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: