Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.
Kontrolēs autoriepu protektorus
Arī Ventspils Ceļu policija ir saņēmusi digitālās riepu protektoru dziļuma mērierīces, ko turpmāk pielietos ikdienas darbā. Pirmā reida rezultāti ir pārsteidzoši pozitīvi.

Izveidota starptautiska motokrosa komanda
Auto-moto klubam Sumata apvienojoties ar Kandavas Motoparku, kā arī piesaistot labākos Liepājas un Lietuvas braucējus, izveidota jauna starptautiska motokrosa komanda Motoparks Kandava Sumata MX Team.

2.lpp.
Viedoklis: „Apzinīgāki vai nabadzīgāki?”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka
„Pārsteidzošs ir Ventspils ceļu policijas slēdziens pēc pirmā reida, kurā pārbaudīts autoriepu nodilums. Lielākoties vadītāji gādā par drošām riepām. Atzīšos – prognozēju pavisam citu iznākumu.”

3.lpp.
Staldzeni plāno kā ekskluzīvu rajonu
Staldzenes teritorijas daļas detālplānošanas sabiedriskajā apspriešanā aktīvi iesaistījušies šīs pilsētas daļas iedzīvotāji. Iedzīvotājus uztrauc ne vien viņu īpašumu liktenis ekskluzīvajā rajonā pie pašas jūras, bet arī dabas biotopa liktenis ar tā meža masīvu un unikālajām ūdenstilpēm.
Solvitu meklē māsa no Krievijas
Iespējams, 20 gadus vecā ventspilniece Solvita pagaidām vēl nezina, ka Krievijā dzīvo viņas māsa Kristīna, kas viņu meklē un vēlas satikties.

4.lpp.
Noziegumu atklāšanas procents – 28,7%
Valsts policijas Ventspils iecirknī pagājušajā gadā reģistrēti 885 noziedzīgi nodarījumi, kas ir par 52 vairāk nekā gadu iepriekš. Noziegumu atklāšanas procents joprojām ir visai zems – 28,7%.
Ventspilī tiesā recidīvistu no Rīgas
Ventspils tiesas priekšā stājās zaglis ar stāžu. Viņš no kādas ventspilnieces bankas konta nelikumīgi noņēma 1000 latu.

5.lpp.
Pilsēta stāstos, dzejā un foto
Muzeja Senču putekļi vadītāja Inese Aide un fotogrāfe Tīna Karpova izveidojušas fotoizstādi Pilsētas stāsti.
Krāsaini un praktiski pedagogu darbi
Ikdienā skolotāji daudz laika velta audzēkņu skološanai, bet brīvākos brīžos paši ķeras pie otām, sēžas stellēs, darbojas ar mālu.

6.lpp.
Otrais aplis sākts ar uzvaru
Baltijas Ekspreša basketbolisti veiksmīgi sākuši Rietumu basketbola līgas otrā apļa spēles – pirmajā mačā savā laukumā, nespēlējot vairākiem tās līderiem, izcīnīta uzvaru ar 78:56 pār Kandavu.

7.lpp.
Pieturas punkts – Ciesengure  
Starp Ugāli un Puzi rit Ciesengures ciema ļaužu dzīve. Piektdienas rīta pusē Ventas Balss devās turp, lai satiktos ar vietējiem. Daudzus nesastapām – viņi devušies savās gaitās, ar citiem aprunājāmies.
Lūk, viņu stāsti!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: