Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Privātie bērnudārzi izčabējuši

Nereti mazu bērnu vecāki nonāk situācijā, kad māmiņai jāatgriežas darbā, taču mazulis bērnudārzam vēl ir par mazu. Vairums vecāku šādās situācijās meklē auklīti, citi – izvēlas privātas bērnu pieskatīšanas vietas, jo tām uzticas vairāk nekā svešam cilvēkam. Taču piedāvājums Ventspilī sarucis.

Bandīti izmanto Kantsona dzīvokli

Bijušā Ventspils muzeja vadītāja Dzintara Kantsona izīrēto dzīvokli zagtas naudas uzglabāšanai izmantojusi viltotu maksājumu karšu izgatavotāju banda no Moldāvijas. Noziedznieki ir aizturēti.

2.lpp. Viedoklis: “Titāniks”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Pasaulē pazīstamais režisors Džeimss Kamerons, kurš uzņēmis populāro filmu Titāniks, droši vien neparedzēja, ka viņa ekranizējums kļūs par simbolu visam, kam lemts aiziet pa burbuli. »

3.lpp.

Kur ventspilniekiem nomazgāties

Nereti cilvēki sūkstās, ka Ventspilī trūkst mazgāšanās vietu. Šad tad rubrikā Hallo parādās aicinājums būvēt pirti arī pilsētas pusē. Ventas Balss pēta mazgāšanās iespējas mūsu pilsētā.

Nomainīta apvienības VASSA vadība

Iekšējo nesaskaņu dēļ sieviešu apvienībā VASSA ievēlēta jauna vadība, kas sola ievērot iepriekšējās apvienības prioritātes. Apvienība trīs gadu laikā pieteikusi sevi ar būtiskiem labdarības pasākumiem un akcijām.

4.lpp.

Zelta talantus meklē arī Ventspilī

Talantīgu cilvēku meklējumos devušies televīzijas šova Latvijas Zelta talantiveidotāji. Savas radošās prasmes šonedēļ demonstrēja arī ventspilnieki.

5.lpp. Dzīvesziņa. Ļaunums ir kā rūsa, kas saēd

Reiz pie vārdotājas Emīlijas Božes ieradies mācītājs, līdzi ņemot vairākas draudzes māsas, lai secinātu, ko zintniece dara, un vai viņu var laist baznīcā, ļaujot saņemt Svēto Vakarēdienu. Lēmums bija pozitīvs.

6.lpp. Sports.

Uzvaras vietā sāpīgs zaudējums

Vēl pēc pirmā puslaika varēja domāt, ka BK Ventspilsburtiski sabradās savus pretiniekus un izcīnīs pirmo uzvaru FIBA Izaicinājuma kausa Top 16 spēlēs, tomēr otrajā puslaikā viss sagriezās ar kājām gaisā un uzvaru pēdējā minūtē izrāva Nīderlandes vienība ZZ Leiden.

7.lpp. Brīvbrīdis. Iz pagājības...

Pirms 25 gadiem

Gada pirmajās 2 nedēļās pilsētā nenotiks 573 autobusu reisi. Sevišķi smags stāvoklis izveidojās 5. janvārī: šajā dienā pasažieri nesagaidīja 71 reisa autobusu, vairāki maršruti vispār nebija nodrošināti ar transportu. Iemesls - nesaprotamu iemeslu dēļ Valsts naftas un tās produktu apgādes komiteja laikus neapgādāja pilsētas naftas bāzi ar izmantošanai ziemas apstākļos paredzētu dīzeļdegvielu.

Ventspilnieku receptes

Makaroni skolniecēm no daktera Prinča

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: