Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Plūdi ziemas viducī

Vēl pagājušās nedēļas nogalē valdošie rietumu vēji un tos pavadošie lietus un slapja sniega mākoņi Ventspils pusi bagātīgi svētījuši ar ūdeni. Pat tik daudz, ka dažviet cilvēki ieslodzīti paši savās mājās.

Valkam debijas romāns Verķumāte

Desmit gadus no saviem 29 veltījis patīkamam vaļaspriekam, rakstīšanai, Jānis Valks nu lepojas ar pirmo grāmatu. Iznācis romāns Verķumāte.

2.lpp. Viedoklis: “Spējas ir visiem”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Mēs visi kā viens neesam apsēsti ne ar slidošanu, ne adīšanu, ne bumbošanu. Mums visiem kopā nepiemīt viena kopīga apsēstība, mums katram ir sava aizraušanās, un manuprāt tieši tas mūsu dzīvi padara interesantāku. »

3.lpp.

Siltā ziema ļauj ietaupīt

Pateicoties šā gada siltajai ziemai, daudzdzīvokļu māju iedzīvotāju apkures rēķini pirmajos trīs apkures mēnešos bijuši vidēji par 27% zemāki nekā pirms gada.

Ceļi sākuši slīdēt

Izmaiņas laika apstākļos atgādina autovadītājiem, ka, pārvietojoties pa autoceļiem, nepieciešama lielāka uzmanība un piesardzība. Ceļi slīd.

4.lpp. Kriminālziņas. 30 latu dēļ iesūdz bijušo

Par 30 latu noņemšanu no bijušā civilvīra bankas kartes tiesas priekšā nācies stāties kādai ventspilniecei.

Cietumnieki sūdzas par cauriem zobiem

Daugavgrīvas un Daugavpils cietumu ieslodzītie sūdzas, kas viņiem nav iespēju salabot zobus. Par necilvēcīgiem apstākļiem Daugavpils cietumā Latvijai jau nācies samaksāt kompensāciju ventspilniekam Igoram Bazjakam.

Nelegālo cigarešu aprite pieaug

Latvijas Tirgotāju asociācija uztraucas, ka turpinās nelegālās cigarešu tirdzniecības uzplaukums. Arī Ventspils policija pērn teju desmitkāršojusi izņemto nelegālo cigarešu skaitu.

5.lpp. Kultūra. Jauns literārs izdevums. Vārds

Liepājā un Ventspilī atvērts literārā žurnāla Vārds pirmais numurs. Turpmāk tas, visticamāk, iznāks divreiz gadā, ļaujot lasītājam apjaust, kas notiek Baltijas jūras reģiona literārajā telpā.

6. lpp. Sports. Ledus halli izmanto kā sniega kalnu

«Pirmajā reizē strādājām – nesām un bērām sniegu – kādas četras piecas stundas. Pēc tam pabraukāties varējām tikai kādu stundu, jo visi spēki bija izsīkuši,» – tā pirmos sniega trases sagatavošanas darbus atceras Mārtiņš Plūme, viens no ziemas ekstrēmā sporta cienītājiem.

FK Ventspils pievienojas Smirnovs

Pirms otrās pirmssezonas treniņnometnes, kas sākās vakar, FK Ventspils papildinājis savu sastāvu ar bijušo Skonto un Latvijas valstsvienības aizsargu Vitāliju Smirnovu. Tāpat arī vairāki mūsu futbolisti iekļauti Latvijas U21 izlases kandidātos.

7.lpp. Intervija. Lielākā laime – dzīvot savu likteni

Ventspilī dzimušais Ruslans Naruševičs* ir Latvijā pazīstams astrologs, kas savās prognozēs balstās uz senajām vēdu zināšanām. Pēdējos desmit gadus praktizē kā speciālists ģimenes psiholoģijas lauciņā. Projekta Lēdiju un Džentlmeņu skola autors. Tagad arī ventspilniekiem ir iespēja kļūt par viņa unikālās skolas klausītājiem – šomēnes pilsētā notika skolas pirmās nodarbības. Tad arī Ruslans Naruševičs atbildēja uz Ventas Balss jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: