13. janvārī plkst.18 teātra namā Jūras vārti uz mazliet nopietnu, tomēr jautru un humora pilnu koncertuzvedumu aicina Jelgavas Tirkīza krāsas koris, Latvijas čempioni mūsdienu dejā, deju studija «Benefice», Jelgavas 4. vidusskolas absolventu koris «Spīgana» un leģendārais dziedātājs Žoržš Siksna.

Koncerta pirmā daļā būs skatāmi un klausāmi fragmenti no Raimonda Paula mūzikla «Meža gulbji». Otrajā – zem nosaukuma, «Tad ziņģēsim to ziņģi!» mākslinieki ļaus izbaudīt patiešām jautru kokteili, dziedot Ādolfa Alunāna kuplejas un dziesmas no trim izrādēm – «Džons Neilands», «Mucinieks un muciniece», «Draudzes bazārs». Tās ideja – caur dziesmām un dejām runāt ar vieglu humoru par mīlestību, par bučošanos un par to, kas notiek šodienas sabiedrībā. Kopumā tiks izdziedātas un izdejotas apmēram 30 dziesmas un piedalīsies aptuveni 50 dejotāju un dziedātāju. Uzveduma režisore – Annika Andersone.

Koncertu atbalsta Ventspils pilsētas dome, un tā galvenā ideja ir biļešu ienākumus atvēlēt mazās Katrīnas ārstēšanai. Katrīnai ir 3 gadi un slimības diagnoze - pirmā tipa cukura diabēts. Mazajai meitenītei slimības sekmīgai ārstēšanai ļoti nepieciešams insulīna sūknītis ar sensoru.

Ziedojumus var veikt arī privāti, iemaksājot ziedojumu Katrīnas māmiņas kontā:
Agita Svence (pers.kods 120571-11659) (Katrīnas mamma) Konta Nr. LV52UNLA0091020560290 ar norādi – Katrīnas Svences insulīna sūknītim.

Jāpiebilst, ka arī 17.janvārī BK Ventspils mačā FIBA Izaicinājuma kausā tiks vākti līdzekļi, lai palīdzētu mazajai Katrīnai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: