Šīs nedēļas nogalē, no 6. līdz 8. janvārim, Olimpiskā centra Ventspils Ledus hallē notiks vienas no Eiropā lielākajām šorttreka sacensībām - Danubia Series. Plānots, ka sacensībās ieradīsies aptuveni 160 dalībnieki no 13 valstīm.

Apskati foto!

Danubia sērijas ietvaros šis būs jau 5.posms, un Ventspilī sportistiem būs priekšpēdējā iespēja pacīnīties par iekļūšanuDanubia kausa lielajā finālā, kuram kvalificēsies tikai katras vecuma grupas astoņi labākie šorttrekisti. Lielākā daļa sportistu, kas ieradīsies Ventspilī turpina gatavoties Eiropas čempionātam šorttrekā, kas no 27. līdz 29.janvārim notiks Čehijas pilsētā Mladeboleslavā.

Danubia Series Ventspils posmam pieteikušies sportisti no 13 valstīm (Latvijas, Polijas, Bulgārijas, Ungārijas, Rumānijas, Turcijas, Lietuvas, Horvātijas, Krievijas, Ukrainas, Slovākijas, Čehijas un Baltkrievijas). No Latvijas kopumā startēs 30 sportisti (23 ventspilnieki), kuri pārstāvēs sporta skolu Spars, Jelgavas Ledus sporta skolu (JLSS) un Latvijas izlases komandu, kuras sastāvu lielākoties veidos mūsu šorttrekisti.

Sacensības notiks vairākās vecuma grupās – senioru, junioru A, B un C, kā arī novice A un B grupās. Pirmie šorttrekisti uz ledus dosies jau piektdien, 6.janvārī no plkst. 8. Sacensību noslēgums plānots svētdien, 8. janvārī ap plkst. 12.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: