Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigādes Ventspils daļas komandiera amatā no 2. janvāra stājies bijušais VUGD Kurzemes reģiona brigādes komandiera vietnieks Genādijs Pavlovs.

Decembra sākumā pēc vairāk nekā 30 VUGD aizvadītiem gadiem pensijā devās bijušais Ventspils daļas komandieris Andris Šulcs. Pirms viņa Ventspils ugunsdzēsēju darbu astoņus gadus bija vadījis G. Pavlovs, kurš tagad nolēmis pamest Kurzemes reģiona brigādes komandiera vietnieka amatu un atgriezties savā agrākajā amatā kā Ventspils daļas vadītājs.


Savu lēmumu strādāt zemākā amatā G. Pavlovs galvenokārt skaidro ar to, ka ir ventspilnieks, bet, pildot Kurzemes reģiona brigādes vietnieka pienākumus, viņam bija nepieciešams uzturēties Liepājā. Vēlme atgriezties Ventspilī šajā gadījumā bijusi noteicošais faktors. Kurzemes reģiona brigādes komandiera vietnieka amatā Pavlova vietā stājies VUGD inspektors Jānis Roga, kurš līdz šim bija atbildīgs par civilo aizsardzību, informēja Pavlovs.


Kā ziņots, VUGD Kurzemes reģiona brigādē ir jūtams virsnieku kadru trūkums - no 60 virsnieku vietām vakanta ir viena ceturtā daļa jeb 15 vietas.


LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: