Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdiena numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Popē neitralizē aviācijas bumbu

Ar grandiozu sprādzienu Popes karjerā vakar noslēdzās otrā Pasaules kara laika aviācijas bumbas neitralizēšanas operācija. Tik liela izmēra bumbas tiek atrastas reti.

Milti, medus un gaļas liellopi

Pūpoliņu ģimenei no Ventavas ir vairākas labas ziņas – viņi sākuši malt graudus, piedāvājot arī tādu produktu kā mannas un kliju maisījumu, decembrī iegādātas 38 gaļas šķirnes telītes, 21 bišu saime ienesusi pirmo medu.

2.lpp. Viedoklis: “Man būtu kauns”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Mūsdienu cilvēks ir tā attālinājies no dabiskā, ka bieži nākas labot pašu un citu pieļautās kļūdas. Diemžēl vairums ir spējīgi tikai pamanīt kļūdas un un tik vien kā pabrīnīties, ka neviens neko nedara, neapzinoties, ka viņš pats ir viens no viņiem.»

3.lpp.

Nozog divus jaunus kravas auto

Jaunais gads ne visai veiksmīgi sācies Volvo centram Ventspilī. No centra teritorijas nozagtas divas jaunas kravas automašīnas.

Nodarbinās sabiedriskos darbos

No šā gada līdzšinējo simtlatnieku programmu aizstās algotie pagaidu sabiedriskie darbi. Bezdarbnieki tāpat kā līdz šim galvenokārt veiks uzkopšanas un tīrīšanas darbus.

4. lpp.

Solis pretī patstāvīgai dzīvei

Jauniešu māju bērnunamā Selga atklāja pirms mēneša – lai tās iemītnieki apgūtu prasmi patstāvīgi saimniekot: plānot izdevumus, iegādāties produktus, gatavot, mazgāt un gludināt apģērbu.

5. lpp. Dzīvesziņa. Dzīvot mierā un saskaņa. Latviski

Māksliniece Brigita Ektermane ventspilniekiem ir labi pazīstama. Te skolā gājusi, dzīvojusi un strādājusi, bet pirms18 gadiem pārcēlusies uz Rīgu. Galvaspilsētā viņa ne tikai turpināja gleznot, bet arī pamazām sāka meklēt ceļu pretim tautiskajam, iekļaujot savos darbos latviešu svētzīmes.

6. lpp. Sports. Atgriežas pilsētas čempionāts

Pēc neilga pārtraukuma atsākas cīņas Olimpiskā centraVentspils pilsētas čempionātā basketbolā. Šīs nedēļas nogalē paredzētas divas spēles 2. divīzijas turnīrā – sporta skolas Spars otrā komanda mērosies spēkiem ar vienībāmZS Krasti/Tārgale un Ventspils Augstskola.

Cīņa par olimpisko ceļazīmi

Sporta skolas Spars BMX braucējs Rihards Veide ir reāls kandidāts uz Londonas olimpiskajām spēlēm, jo uz šo brīdi viņš ieņem trešo vietu Latvijas BMX braucēju rangā. Tomēr sportistam vēl ir par agru priecāties, jo priekšā vēl vairākas atbildīgas un izšķirošas sacīkstes.

7. lpp. Popē neitralizē aviācijas bumbu - fotoreportāža

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: