Laikraksta «Ventas Balss» sestdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Gada izcilnieki sportā

Jau ceturto reizi tika pasniegta Goda atzinība sportā par izciliem panākumiem dažāda mēroga sacensībās, kā arī par Ventspils pilsētas vārda popularizēšanu Latvijā un pasaulē. Septiņās nominācijās pavisam kopā tika nominēti 43 kandidāti, tomēr balvas saņēma astoņi laureāti. Nominācijā Entuziasts sportā pie atzinības tika gan Aleksandrs Kohans, gan Aigars Matisons, kurš šo balvu saņēma kā ventspilnieku simpātija.

Kaimiņu apklusināšanā iesaista policiju

Skaļa mūzika, bērnu raudas, tusiņi un lamāšanās aiz sienas traucē daudzus. Reizēm starp kaimiņiem izraisās ilgstoši kari. Kad vairs nevar izturēt, palīgā tiek saukta policija.

2.lpp. Viedoklis: «Dzīves svinēšana», portāla ventasbalss.lv galvenā redaktore Līga Gabrāne

«Ja gadījies kaut reizi pabūt senioru ballē, top skaidrs, ka tas ir viens no sirsnīgākajiem izklaides pasākumiem Ventspilī.»

3.lpp.

Invalīdu biedrība svin jubileju

Šodien Kultūras centra un saviesīgu pasākumu pasākumu pulcēsies Invalīdu biedrības pārstāvji. Visi atnākt nevarēs veselības stāvokļa dēļ.

Sākusies asins ziedošanas kampaņa

Ventspils slimnīcas rīkotajā asins ziedošanas kampaņā atsaukušies jau pirmie skolu klašu un darba kolektīvi un tiek gaidīti arī citi atsaucīgie.

4.lpp. Kriminālziņas

Par audžudēla saduršanu nosacīts sods

Ventspils tiesa piesprieda nosacītu sodu 44 gadus vecam vīrietim, kas dzērumā sadūra savu 23 gadus veco audžudēlu.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Otrā jaunība

Vecums nav šķērslis jautrībai

Senioru balles ir viena no senākajām un stabilākajām tradīcijām Ventspils kultūras dzīvē. Pensionāri ar lielu nepacietību gaida kārtējo balli, ieejas biļetes tiek izpirktas dažu stundu laikā.

8.lpp. Sports

Galda hokejisti Pasaules kausā

Ventspils Jaunrades nama galda hokejisti piedalījās Pasaules kausa trešā posma sacensībās, un visaugstāko rezultātu no viņiem uzrādīja Aleksandrs Žernovojs, kurš izcīnīja 32. vietu kopvērtējumā.

9.lpp. Dzīvesziņa

Pirms vakcinēt bērnu...

Pagājušajā gadsimtā laikam neviens nespirinājās, kad bija jādodas vakcinēties vai jāpotē bērni. «Nebaidies!» teica mediķi, «čiks, un būs gatavs!» Tagad izskan dažādi viedokļi; arī tādi, ka aizsargpote nevis palīdz, bet apdraud, tādēļ ir vecāki, kuri atsakās vakcinēt savus mazuļus. Viņus mēdz saukt par trakiem un neapdomīgiem, tomēr viņiem ir tiesības atteikties no potēm, un svarīgi, ka ir izvēles brīvība.

Silovs bez punktiem Hērenvēnā

Pasaules kausa trešā posma sacensības ātrslidošanā ne pārāk veiksmīgas izrādījušās mūsu Haraldam Silovam, kurš tajās ne tikai neizcīnīja nevienu čempionāta ieskaites punktu, bet arī nespēja ieslidot B divīzijas labāko desmitniekā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: