Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Blūma vīzija par viduslaikiem

Pirms 16 gadiem uzsāktā pils atjaunošana ir pabeigta. «Nekā lielāka un skaistāka par šo pili manā mūžā nebūs,» – tā pasākumā Baltā dūna, iepazīstinot arhitektus ar rekonstruētajām un renovētajām Livonijas ordeņa pils otrā stāva telpām, teica arhitekts Pēteris Blūms.

Būs jāuzrāda rocība un parādi

Ja jums zeķē ir iekrāta skaidra nauda vairāk nekā 10 tūkstoš latu apjomā, jums tā būs jādeklarē, iemaksājot bankā. Šādu un citu darbību veikšanu paredz tā saucamais nulles deklarācijas likums.

3.lpp.

Kad dzīvei vairs nav jēgas

Saistībā ar 19 gadus vecā studenta traģisko nāvi ir daudz neatbildētu jautājumu. Kamēr policija turpina izmeklēt viņa nāves apstākļus, Toma tuvinieki un draugi meklē atbildes, kāpēc tā varēja notikt.

Moduļu māju ražotnē aizvien vēl klusums

Bau-How, kas vēl pirms neilga laika gatavojās vērienīgam eksportam uz Ziemeļvalstīm un kurā labi apmaksātas darba vietas bija atraduši daudzi ventspilnieki, liktenis vēl aizvien ir neskaidrs. Vietējās vadības iesniegums izpirkt uzņēmumu ticis noraidīts.

Aiziet Šulcs, atgriežas Pavlovs

Pēc gandrīz 30 gadiem ugunsdzēsēju rindās no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta aiziet Andris Šulcs. Viņa vietā Ventspilī atgriežas Genādijs Pavlovs.

4.lpp.

Jehovas liecinieki kļūst uzmācīgi

Pēdējā mēneša laikā aktualizējies laikrakstā un ziņu portālā ventasbalss.lv aktualizējies jautājums par Jehovas liecinieku sludināšanas metodēm.

Mūzikas skola varēs attīstīties

Ventspils pašvaldība ik gadu piešķirs līdzekļus no sava budžeta Ventspils Mūzikas vidusskolai, lai nodrošinātu labu izglītības kvalitāti.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Saulītis iekļūst Top 20

Pasaules kausa izcīņā šorttrekā savas pozīcijas uzlabojis ventspilnieks Jēkabs Saulītis, kas trešā posma sacensībās Japānā, Nagojā, 1000 metru slidojumā spēja aizcīnīties līdz labāko divdesmitniekam, noslēgumā ieņemot augsto 19. vietu.

Kuldīgas čempionātā pirmie asumi

Kuldīgas atklātajā čempionātā telpu futbolā pirmo zaudējumu piedzīvojusi mūsu pilsētas vienība VTO, kas turklāt palikusi arī bez sava pamatvārtsarga Vitālija Glazačeva, kurš par sitienu pretiniekam, visticamāk, tiks diskvalificēts uz visu atlikušo sezonu.

7.lpp. Brīvbrīdim

Iz pagājības

1936. gads... Ventspils vilciens sabraucis pajūgu. Braucējs no dabūtā trieciena vēl guļ nesamaņā. Viens zirgs nogalināts.

Recepte: SIA «Miesnieks» īpašnieka Daiņa Reinsona «Kotletes zviedru gaumē»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: