Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Dzīvo mirušā vectēva šķūnītī

Ostgalā kādas privātmājas šķūnītī dzīvo 29 gadus jauns vīrietis. Māja ar šķūnīti iepriekš piederējusi viņa vectēvam, taču tagad

tā norakstīta sirmgalvja aprūpētājai.

Noķer vietējo Cūkmenu

Pēc dokumenta driskām, ko atrod mežā izgāztā atkritumu kaudzē, sazīmē vaininieku. Firmas pārstāvis neliedzas un sola atkritumus savākt.

3.lpp.

Viņķele ķersies pie pensijām

Labklājības ministre Ilze Viņķele apņēmusies īstenot nepopulāras reformas – paaugstināt pensijas vecumu un sociālos pabalstus – un, tiekoties ar reģionālajiem žurnālistiem, demonstrē neizpratni par dzīvi laukos.

Pensionāri vairās no deklarācijām

Dažādas strādājošo kategorijas atšķirīgi maksā ienākuma nodokli. Piemēram, strādājošie pensionāri ir nevienlīdzīgās pozīcijās ar pārējiem nodarbinātajiem. Ienākuma nodoklis no pensionāra algas tiek iekasēts no pirmā lata.

4.lpp. Vide

5.lpp.

Piedzīvo dāvināšanas prieku!

Ventas Balss aicina ikvienu piedalīties tradicionālajā labdarības akcijā Palīdzēsim viens otram!

6.lpp. Sports

BK Ventspils izvirzās līderos

Ventspils basketbolisti izcīnījuši trešo uzvaru FIBA Izaicinājuma kausa turnīrā, tādējādi izvirzīties vadībā D grupā un sperot platu soli pretī iekļūšanai tā nākamajā kārtā.

Futbolisti sāk ar uzvarām

Kuldīgas atklātajā čempionātā telpu futbolā veiksmīgi startējušas abas mūsu vienības – VTO un Honda –, kas guvušas uzvaru spēcīgākajā – 1. līgas – turnīrā.

7.lpp. Intervija: Mājražotājs ar plašu vērienu

Vītolberga siers divarpus gadu laikā kļuvis par Latvijā atpazīstamu zīmolu, ko novērtējuši arī populāri pavāri, veikali, hoteļi. Z/s Muižgaļi ražošanas apjomi krietni palielinājušies, tomēr ANDIS VĪTOLBERGS kopā ar sievu Vitu ražotnē joprojām raujas divi vien, cerot, ka nākotnē, ieguvis atbilstošu izglītību, viņiem pievienosies jaunākais dēls Jānis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: