Kaļiņingradas sporta skola jau 39. reizi rīkoja sacensības vieglatlētikā „Baltijas rudens – 2011” ar piecu valstu sportistu piedalīšanos,kurās startēja arī sporta skolas Spars audzēkņi.

24 komandas no Baltkrievijas, Polijas, Latvijas, Lietuvas un Krievijas cīnījās arī komandu vērtējumā.

Ventspils sporta skolas „Spars” vieglatlēti šajās sacensībās piedalījās otro gadu, šoreiz uz mačiem nosūtot trīs sportistus. Ja pērn ceturtā vieta lodes grūšanā bija labākais rezultāts, tad šogad jau sacensību pirmajā dienā šķēpa mešanā tika izcīnīta uzvara. To spēja Dmitrijs Tisjackis, raidot 700 g šķēpu 52 metrus tālumā, kas reizē bija arī sportista personīgais rekords. Vēl Dmitrijs startēja 60 m skrējienā, kur izcīnīja devīto vietu, no ceturtās atpaliekot vien par trim sekundes simtdaļām.

3000 m skrējienā devitajā vietā ar jaunu personīgo rekordu finišēja Krista Cēbere, uzrādot laiku 12 min. 13,37 sek. Mārtiņš Goldbergs 1500 m skrējienā finišēja 19. vietā.

Sacensībās treneri ieguva informāciju par sportistu sagatavotības līmeni, nodibināja kontakti ar Krievijas, Polijas un Lietuvas sacensību organizatoriem, kā arī piedāvaja citu valstu delegācijām ierasties uz mačiem Ventspilī.

Sacensību noslēgumā 24 komandu konkurencē Ventspils „Spars” ierindojās 19.vietā. Spara vieglatlēti cer uz 40. jubilejas sacensībām ierasties ar pilnu komandu – desmit sportistiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: