Jaunrades namā norisinājās jauniešu pieredzes apmaiņas pasākums KREATĪVS, kas pulcēja vairāk nekā 30 jauniešus no Ventspils, Rīgas un Rojas.

Pasākums sākās ar dienas plāna izklāstu un iepazīšanos jauniešiem savā starpā, ar pasniedzējiem un pasākuma organizatoriem. Pēc tam dalībnieki devās uz izvēlētajām radošajām darbnīcām. Jaunieši ar muzikālajām dotībām piedalījās mūzikas praktiskajās nodarbībās, ko vadīja grupas Austro'n'out soliste Māra Upmane – Holšteine un grupas ģitārists Juris Kalnišs. Jaunieši , kas interesējas par foto, papildināja savas zināšanas fotogrāfa Edgara Zviedrāna vadītajā foto nodarbībā.

Pēc radošajām darbnīcām jaunieši varēja konsultēties pie pasniedzējiem arī individuāli. Dienas otrajā pusē notika gatavošanās vakara pasākumam. Jaunieši gan fotografēja, gan mēģināja savus muzikālos priekšnesumus, lai vakara koncertā varētu iepriecināt viens otru un atnākušos skatītājus.

Sadarbojoties un daloties ar savu talantu un pieredzi, kopumā tika sagatavoti 14 priekšnesumi. Jaunieši gan dziedāja, gan spēlēja ģitāru un klavieres, kā arī prezentēja savas fotogrāfijas.

Pasākums sadarbībā ar Jaunrades namu tapa biedrības „Ventspils Jauniešu dome” īstenotā Latvijas un Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projektā „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos”. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: