Sestdien Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā notiks loka šaušanas sacensības „Odizones” kauss.

Sacensību nosaukums radies, apvienojot divu lielāko loka šaušanas klubu – „Amazones” un „Odisejs” – nosaukumus. Šīs sacensības turpmāk plānotas kā ikgadēja tradīcija.

Mači sāksies ar iesildīšanos un piešaudi no plkst. 11, bet plkst. 12 tiks doti pirmie starti, kas turpināsies līdz plkst. 16, kad tiks paziņoti uzvarētāji. Piedalīties var jebkurš sportists atbilstoši savai loka klasei. Dalībnieki sacentīsies Olimpiskā loka klasē sievietēm un vīriešiem, kā arī kompaktloka klasē pieaugušajiem.

Paralēli „Odizones kausa” izcīņai notiks loka šaušanas sacensības „Mani pirmie stari” novembra posms, kur jebkuram interesentam būs iespēja izmēģināt savus spēkus loka šaušanā. Atbilstoši nolikumam varēs sacensties olimpiskajā, tradicionālajā un kompaktloka klasēs, abiem dzimumiem startējot kopējā ieskaitē.

Nākamās loka šaušanas sacensības Ventspilī plānotas 10. decembrī, kad notiks šī gada noslēdzošais „Mani pirmie starti” posms. Jau nākamajā gada janvārī un februārī vieglatlētikas manēžā plānotas Latvijas un Baltijas ziemas čempionātu sacensības loku šaušanā.

Sacensības organizē loka šaušanas klubi „Amazones” un „Odisejs”, kā arī Latvijas loka šaušanas federācija sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību un Olimpisko centru „Ventspils.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: